kerala
|
Joj, babnce, se mi zdi, da sem kako dobro urco nazaj pisala, zdaj sta pa že 2 novi strani... se vidi, da smo že vse nervozne, pa se mormo mal spucat! Tudi jaz imam z Merlom podobno izkušnjo - sem hodila k njemu na preglede za Duno, ker sem šla rodit v vodo. Malo je zamujala, samo PDP ni bil ravno pravilno postavljen, ker je med edinima dvema M, ki sem ju imela po Živi, vmes 6 in ne 4 tedne. Res, da sem se tudi jaz takrat iz Lj vozila v Po, pa se mi no glih dalo vsak dan, tako da sem 4 dni po roku, kljub odsotnosti vseh znakov, pristala na njegov predlog, da mi porod sprožijo. Če se pravilno spominjam (oh, minilo je že 13 let), so mi dali okrog 9h tabletko in klistir, potem predrli mehur, dodali umetne popadke v žilo. Začeli so se kar hitro, po kaki uri. Potem sem šla v banjo in po dobrih 4 urah sem Duno že imela v naročju. Hitro, sploh če upoštevamo, da sem pri Živi v porodni sobi bila 17 ur. Lani je ob tistem mojem žalostnem dogodku spet full trajalo, sem se morala odpreti le 5cm, pa sem spet rabila več kot 5 ur! Me prav zanima, kaj bo tokrat! Pilek, a si predstavljate, da rojevate skupaj še z eno v sobi? Meni se zdi to prav , to je tako intimni dogodek! Ma ne vem, a se samo jaz tako zahtevna? Ayo, je fajn tisti printer za fotke, a? Jaz tudi mojega nagovarjam, da bi si ga omislili! Ves čas nekaj tele fotke rihtam, samo sem pa šlampasta glede naročanja. Vozim se pa jaz tudi kar pogosto. Je pa res svojevrsten podvig najti primeren parking, da se uspem ven iz avta skobacat! Danes je šel moj v Pulo k babici po punce, sem hotla zraven, pa je rekel, da naj kar doma ostanem, da se nimam več kaj tako daleč vozit Joj no... Cowgirl, ma škoda da obrat ni uspel, pa še vse te muke... Omejitev obiskov je pa prav super! Samo ne vem kako bi punci zdržali 3 dni doma, ne da bratca vidita! Nemogoče! Jih bomo probali prešvercat . Če ne bom pa prosila za svojo sobo, pa upam, da pol ne bodo tolk komplicirali! Ajde, se še beremo...