kerala
|
Dobro jutro! sem že popila, pa sev vseeno še čist zaspana. Ma res ne vem kaj mi je s tem zbujanjem zjutraj. Zdaj, ko bi lahko spala do 10h se pa zbudim zjutraj ob 7h pa kar vstanem, se mi ne da ležat zbujena, ma sem prav zaradi tega. Punce, hvala vam za spodbude in lepe misli! Glede strahov imam vseeno občutek, da se kar dobro držim. Avgusta bo minilo komaj 1 leto, tudi takrat sem bila že kar čez polovico... Na ta dogodek redko pomislim, samo včeraj se me je tista novica res "dotaknila". Čas res celi rane, še dobro da ga imamo. Pred NS o sploh nisem hotela razmišljati, kaj šele, da bi se upala veseliti. Od morfologije naprej pa sem zelo sproščena in veselo shoppingiram. Tako da, punce, ne me narobe razumet, jaz VEM!!!! da je tokrat vse vredu in uživam vsak trenutek nosečnosti. Aprilčica, sem vesela, da si boljše volje ! Saj vem, taki trenutki pač pridejo, pa še dobro da spet minejo... Misty scarlet, probaj se čimbolj prepričat, da je porod pač nekaj čisto normalnega in če so ga speljale do zdaj prav vse mame, zakaj ga pa ti ne bi! Saj zato so pa tam vse babice in ostalo osebje, da nam pomaga in nas vodi. Vse pride samo od sebe, ti samo zaupaj! Mene je tudi na trenutke strah, predvsem bolečine, zato sem se kar odločila za epiduralno, se mi zdi da se potem bistveno lažje koncentriraš na dogajanje in je potem vse lažje. Meni se tiste muke zdijo res nepotrebne! eee, vem kako se počutiš, težko je zadržati bes, bi kar eksplodirala, ne? Ampak je bolje, če bi vse skup na hec obrnila, saj končno s tem res nikomur ne koristiš, niti sebi niti . Sicer pa - kdo to govori - jaz sem tudi bolj temperamentne sorte in me hitro kaj iz tira vrže, potem, ko mi pa govorijo, da moram biti zdaj umirjena ker sem , sem pa samo še bolj besna ! Cowgirl, ti kar lepo počivaj, saj ni več dolgo! No, pa vsaj dolgčas ti ni, če stanovajček rihtate, super , ravno pravi čas! Sasa, jaz bom tudi vzela denar, saj je res vseeno. V Recinku imajo pa itak super stvari, pa po full ugodnejših cenah kot drugje, tako da si pač kupiš kar rabiš. Avtosedež je 40 EUR cenejši kot v BC, samo trenutno še čakajo novo zalogo, posteljica je v BC čez 120 eur, pri njih 80, previjalna... če kaj od tega rabiš se full splača! No, Opatija, a še kar dopustuješ ali so te takoj spet zasuli z delom? Daj se nam kaj oglasi, ko utegneš ! Pozdravček vsem!