lin -> a je možno (20.5.2005 14:12:28)
|
Ma meni je tudi pediatrinja rekla naj takoj začnem dodajat pa sem še malo (par dni počakala,ker sem trmasta)in pol ko sem vidla da je mleka vse manj sem res začela dodajat vse dokler mi je mleka skoraj zmanjkalo in smo popolnoma prešli na aptamil. Je pa tako,poznam eno punco(sva skupaj ležali v sobi ko sva rodili)ki ima vdrte bradavice in od samega začetka si samo stiska mleko in vem da še mesec nazaj(se pravi pri 9 mes.)je mela mleka še dovolj da ni nič dodajala,zato sem pa bila tudi jaz tako vztrajna,samo ker ni šlo ni šlo(mislim ni blo več mleka!) Vredno je poskusit,samo če pa je mlaka vse manj si ni treba nič očitat,glavni so tej prvi trije meseci,vsaj tako mi je meni rekla pediatrinja. Jaz sem velik zagovornik dojenja,zato sem pa tudi mela manjško krizo ko se je to začelo,ker sem imela občutek da nisem taprava mama če nedojim več,kar je čista bedarija.No pol sem z veliko podporo moža prišla k sebi in je blo vse o.k. Mislim pa da bi sigurno še dojila,če se nebi to zgodilo. Srečno pa nesekiraj se. Aja nasvet, vztrajaj pa začni po malem dodajat,in če boš vidla da ma mleka vedno manj pač preidi na Aptamila ali kako drugo mleko.
|
|
|
|