ns-šempeter (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mayflower -> ns-šempeter (20.5.2005 12:58:22)

Pozdravljene. Mene zanima ali je bla katera na nuhalni v šempeterski bolnici in kake ima izkušnje. Vem, da pregled opravi ginekologinja, ki nima licence, se je učila pa v Ljubljani. Pregled je brezplačen.
Kaj si mislite ostale o takem pregledu, pri G brez licence?
Lepo se mejte!:)

tinkamiška -> ns-šempeter (20.5.2005 13:07:21)

Jst bom šla raje na NS k nekomu, ki ima licenco, meni se zdi bolj zanesljivo;)

Mislim da bom šla kr k dr.Pušenjaku, so me zadnjič punce s pozitivnim vtisom prepričale:rozica:

Tinka

dory -> ns-šempeter (20.5.2005 13:08:41)

Raje pojdi tja,kjer ima G licenco...poleg tega to ni merjenje ns ampak kozne gube...ns je tisto pravo merjenje,samoplacnisko pa se tamalcka lahko opazujes neki casa in si v 9nebesa

Aleksandrin -> ns-šempeter (20.5.2005 14:22:38)

Živjo, jaz sem bila pri dr. Kerkočevi, uredu dohtarca, tu se ne gre kdo ima licenco, ker jo imajo vsi ki to opravljajo- razlika je samo ta, da je le-ta mednarodno priznana in je priznana v Angliji.
V bolnici so me lepo sprejeli, nisem dolgo čakala pol sva z dr. šle v sobo z ultrazvokom, kjer me je pregledala vaginalno in površinsko (po trebuhu), pregled je trajal 1/2 ure, lahko bi bil krejši, pa se moj :duda: ni hotel obrnit.
Bodi kar brez skrbi, ker to ni tako zahteven pregled, ti priporačam.

LP :sloncek:

* Mateja * -> ns-šempeter (21.5.2005 20:34:44)

Bolje je iti h G, ki ima mednarodno licenco, ker baje sam ta lahko naredi tisti končen izračun verjetnosti npr. 1:1200 itd.. Če si s Primorske raje pojdi v Postojno, pač plačaš, sej ni taka reč,... Veste kako so meni rekli, ko sem mal zatežila, da je treba vse plačat - Otrok je pač strošek!!! Žalostno, a resnično!!
Še to, isti pregled lahko v bistvu naredi vsak G, sam končnega izračuna ne bo. Tako so meni to reč razložili.

Stran: [1]