janapan -> dilema (20.5.2005 12:46:15)
|
Lep pozdrav, že nekaj dni berem sporočila na tem forumu in sem se odločla da se vpišem, da povprašam za mnenje o moji dilemi. Stara sem 26 let, lani sem diplomirala in sem se zaposlila v podjetju kot pripravnica, sedaj mi pripravništvo preteče in me bodo zaposlili za določen čas. S fantom sva skupaj 4 leta in si pripravljava skupen domek in drugo leto se bova poročila. oba si zelo želiva otroke. Vprašanje ki se mi pojavlja je tisto, ki si ga po mojem postavijo vse mlade ko pridejo v službo....ali naj imam otroke sedaj ko začenjam in potem gradim kariero, kaj pa če me v tem primeru služba ne bo več čakala? Ali naj gradim kariero sedaj in se odpovem otrokom do 35 leta. Pred seboj imam še magistrsko nalogo in strokovni izpit. Po eni strani svojega otroka ne bi rada obremenjevala s tem, po drugi pa bi bil takrat (npr čez 3 leta ) vseeno toliko star, da bi lahko tud očka mal povarval.... A ima katera to izkušnjo, da je zanosila kmalu potem ko je prišla v službo, kako so to sprejeli, kako je s porodniško, kaj mi svetujete
|
|
|
|