ksenjak -> sluh - kaj bi to pomenilo? (1.6.2009 7:55:11)
|
Pozdravljene! Že kakšne pol leta opažamo pri sinu (4 leta), da ga blazno moti vsakršen malo večji hrup. Takoj, ko je kakšna stvar malo bolj glasna se prime za ušeska in se ne spusti, dokler hrupa ni konec. Gre pa večinoma za hrup kot je lajanje psa v neposredni bližini, žaganje, košenje trave,... Poleg tega je začel občutno glasneje govoriti (ampak ne cel stavek, ponavadi tiste prve besede, ko hoče nekaj povedati, pove zelo glasno) in šele ko ga na to opozorimo zniža ton. Sem v vrtcu, takrat ko se je to glasno govorjenje začelo pojavljati, vprašala vzgojiteljico in je rekla, da so po večini vsi v skupini začeli glasneje govorit (naj bi bilo tako obdobje, ko kričijo eden mimo drugega, kdo bo koga preglasil). In seveda potem nisem več polagala neke pozornosti na vse skupaj. Zdaj se mi pa zdi, da mogoče le ni vse v redu z njegovim sluhom, zato me zanima ali ima še kdo podoben primer. Naj še povem, da se mi drugače ne zdi, da ne bi slišal oz. da bi slabše slišaj, prej obratno. Sem se pa itak odločila, da pokličem P in se tudi z njo posvetujem, a vseeno bi bile vaše izkušnje in mnenja dobrodošla. lp
|
|
|
|