TaRe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Tudi jaz mislim, da s(m)o ljudje danes tu mač paranoični in da si krepko pretiravala. Pa še nekaj me je zmotilo pri tvojem pisanju; ene parkrat si poudarila, da sta bili deklici v krilcu ... in kaj potem? Mislim, a če ne bi bili, bi bilo pa fotkanje tvojega moža bolj sprejemljivo In če so po tvojem mnenju ravno krilca tako privlačna za pedofile, potem res ne razumem, zakaj hčerko sploh oblačiš v to? A si vedno čisto ziher, da jo kakšen pedo ne opazuje izza grmovja. Jao, folk natanko to sem tud jaz razmišljala ob tvojem pisanju. mislim,da je res zadnje čase vse preveč te panike ,ni za vsakim grmom pedofila,no. Mi smo bili pred leti na morju in se je naša tavelika,takrat štiri letna punčka,spoprijateljila z enimi poljaki..dedek,babica in vnučka. Pri njih se je najprej na plaži igrala in kopala,konec tedna pa je pri njih jedla že kosilo.Res,da sem imela ves čas oko na njihovi terasi,panike pa nisem delala.Slikali in snemali so se praktično cele dneve...in od tega imamo...kup slik,posnetkov ,ki so prišli čez nekaj mesecev iz poljske in pa lepe spomine na prijateljico tam daleč nekje...lahko pa bi reagirala midva tudi drugače,nap.nazjala starega dedka,mu zbila fotoaparat iz roke in tako uničila prijetne počitnice njim in nam...seveda pa bi me imeli za omejeno.