RAČKAPK -> RE: Najstniki in mobilniki (5.6.2009 10:25:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz najbolj pazim na to, da moj mini-najstnik (letos bo 12 let) ne izgubi (spet!) GSM-a, saj je v zadnjem (slabem) letu izgubil že 3! [sm=hudicek1.gif] . Trenutno ima četrtega (kupujem jih kot po tekčem traku in če bo še tega izgubil, mu bom petega nabila direktno na čelo! [sm=hudicek1.gif] Drugače pa ima predplačniško SIM kartico, na katero mu tedensko naložim max. 5€, potem pa naj dela, kar hoče. Je kar priden in ne pretirava (kakor npr. jaz). Edino, kar zahtevam, je to, da je od konca pouka pa do takrat, ko pride domov, dosegljiv. Zdaj se namreč vozi z avtobusom in ker sem rahlo paranoična, zahtevam, da me pokliče, ko gre iz šole oz. ko gre na avtobus. Ali pa, ko gre popoldan kam ven tukaj na našem koncu - GSM ima vedno s sabo. Vsake toliko (ko se spomnim), pa pregledam GSM. Smo imeli eno slabo izkušnjo z diktafonom na njem in sem takrat naredila cel halo (tudi v šoli), tako, da sva si razjasnila, da če že dela kakršnokoli sranje, naj to raje izbriše, preden jaz dobim v roke. Kakšen freak na extra moderne reči ni, se mi zdi pa kar logično, da gre rad v korak s časom, tako, da barvni display, fotoaparat in mp3 pač že morajo biti. Ampak sem mu zagrozila, da bo dobil mojo Regljo (ki jo šparam kot oldtimerco), če še kdaj izgubi GSM. [sm=smiley1.gif] Če bo mulc kolikor toliko po meni, se ga pa tako ali tako ne bo dalo kontrolirati. [sm=smiley1.gif] tudi pri nas je tako, ne štejemo več koliko jih je izgubil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|