lino -> RE: Junijski sončki 2009 (14.8.2009 13:42:19)
|
še to ...maksi drži glavo povsem samostojno in tudi z nogicami se že odganja....še sreča, da je še rit pretežka in drži falotka na mestu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] je res zelooo močen fant...tudi Mare je bil in je že pri 8 mesecih shodil[sm=bravo.gif], plazil se pa ni, me prav zanima, če se bo Maksi plazil[sm=zmeden.gif] joj bomo takrat dali kg dol[sm=smiley1.gif] Drugače se pa preveč še ne oglaša...samo tu in tam malo zavriska zraven, ko se nasmeji, kakih guu... pa ni[sm=zmeden.gif], komaj čakam na to... Danes čakam, ker naj bi šla moja dva (tavelika) na Kolpo, pa ne vem a danes, al ju3...imajo pa tam na eni kmetiji taaaaakoooooo dober ovčji sir (so Slovenski prvaki v siru...), da je za popi_ _ _ _ in se mi ga full lušta, pa ga bosta skoraj 100% moja dva kupila, ker že celo leto morim, da se mi ga lušta (no sej se ga vsem-celi mali družinici).... ne vem pa, ali ga lahko jem, ko dojim....in tisti, ki je bolj malo zoren (mehki ) je še posebej dober in malo bolj slan, se moram temu izogibat..[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] evo, sedaj pa moram pire nardit...papa, se pol kaj oglasim...
|
|
|
|