10ka -> RE: Junijski sončki 2009 (30.10.2009 15:04:33)
|
kopanje - zvečer jo umijem z mokro krpo, 2 na teden pa se kopamo v čebričku. V vodo jo dam brez tetra plenice, po kopanju ima še pol ure kapico. Dokler bo šla v čebriček, jo bom kopala tam notri, ker je res komot. Ful malo vode porabiš, hitro se skopa in stabilno "sedi" notri. samo ne vem, če bo zdražala še en mesec, ko tako raste. mi smo meli pa kalvarijo zaradi potencialnega mastitisa. včeraj me je začela bolet desna joška, tresla me je mrzlica. sem naredila vse preventivne ukrepe (črpanje, topla kopel...), danes zjutraj sem si z infrardečo lučko grela boleče področje. potem je pa del kože čist rdeč ratal in sem šla kar do zdravnice, saj čez vikend nočem iskat dežurnih zdravnikov naokoli. je rekla, de sem si mal kožo z lučko prekurila, drugače je pa vse ok, ni mastitisa. no, saj so res danes bolečine manjše. pol mi je pa svetovala, da naj dojim samo 6 mesecev, saj v tem času otrok dobi vse dobre stvari, ki jih sploh lahko. dojenje, ki traja več kot šest mesecev pa ni več potrebno iz "zdravstvenih razlogov", ampak samo kot cartanje. zdravniki imajo sicer različna mnenja o tej temi, sem pa vesela, da moja zdravnica podpira isto stališče kot jaz. ker že skoraj 3 leta ali dojim ali sem noseča, sem že ful utrujena od vsega skupaj in komaj čakam, da dobim nazaj svoje telo.
|
|
|
|