|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
9.10.2009 8:32:06   
kaminek
ja, tega sm tud včeraj gledala, sam nč ne piše, da lohk daš notr tud kapsule. za spenit pa ima sistem, k ti sam speni mleko.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
9.10.2009 8:40:48   
mojsonček
Jutro!

Ste pridne čveke user posted image user posted image  jst sem vas sicer dokaj redno spremljala (itak vmes vse pozabila kaj je ktera napisalauser posted image ) ampak smo se pred kratkim selili v večje stanovanje in to je res taka muka, da sem bla 10 dni prou zmahana... no, zdej je že veliko  bolje, čeprou mi je ful žal, ker je blo skos lepo vreme jst pa nisem mogla nikamor s tamalo, ker je blo tolk dela... še dobr, da je bil babi servisuser posted image

joooj babe... vidim, da nas večino še vedno muči kkšna kilca viška user posted image  jst se borim še s 3 ampak ne bom imela nič proti, če se jih znebim 5... jst sm pa v trebuh dila, sam imam pa f.u.k. ročke pa okrog bokov pa itak rita pa tut stegna, valda se je vrnu tut celulit... mah, bo že... ene ste pač srečke in gre skor samo od sebe dol ene se mormo pa še mal pomatrat zravn pa lih tko pridemo do cilja... no, tko pa ne bi rada hujšala k bjondi... upam, da čim prej spedenate tole hiperaktivno ščitnico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolne otročke in mamice, da boste čim prej spet zdravi...

KALANTEJA jst verjamem, da si razočarana in žalostna ampak če te kaj potolaži... z nekaj volje in truda si lahko spet taka, da boš zadovoljna sama s sabo... največ je v tvojih rokah sam pravi trenutek še počakaj...

LENIKA ti si bla pa prava glistauser posted image  jst verjamem, da je verjetno tut za tvojega možička zdaj  lepše, ko ima kaj za prijetuser posted image

LINO ful sta luštna z Maksijem pa ful mlajša zgledaš kot si verjetno dejansko stara, glede na to, da je Mare isto star k moj Patrik

SNOOPYKA veliko varnih km z novim avtom... jst bi tut pasata, še rajš karavana
BAČKO čestitke za nečakinjo Zojo,ki si z našo lubiko deli ime user posted image  kako je Lora, te ne sekira več s hrano?

HANUŠI  ma vaš Bine je ful pridn dečko, super ste to zrihtaluser posted image

DEJA čim manj zapletov in težav pri diplomski

ALINA kako sta, sta že začeli z uvajanjem goste hrane? naša bo v ponedeljek stara 5 mesecev pa mi je P v bolnici rekla, da naj nikar ne čakam predolgo z uvajanjem GH... patronažna pa lih kontra... da naj čim dlje odlašam... pol pa bod pameten....user posted image

...ah... mam spomin k zlata ribica... nč več se ne spomnim kaj sem prebrala...

uglavnem luštni otročki, luštne mamice, luštne družiniceuser posted image user posted image user posted image

mi smo bli pa kljub 2x negat. kožnim testom in valda tut krvnim vabljeni na provokacijski test z mlekom in jebela cesta... ta je bil pa pozitiven... tko da nadaljujem z dieto brez mleka in zaenkrat še vedno brez jajc... na cajte se mi kr sanja o kkšni pici 4 siri... ja, pa skutini tortici... pa testeninah v smetanovi omakci.... sej bo, sam da je naša pupa dobr, mami ma itak zalogeuser posted image

no mi smo že tkole zrastl...

user posted image

uuuuuu alarm, po 11 urah... dons je pa podrla rekord

lep dan vam pa čim bolje ga izkoristite... jst že celo večnost nism vozičkala okrog blejskega jezera, še mal se zgreje pa šibava...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.10.2009 8:50:07   
mojsonček
lažni alarmuser posted image  nisem vedla, da je možen tut pri nas...

BAČKO men je včasih tut vsega poln kufer, moj me itak ne šteka, k mi skos govori, da preveč kompliciram z vsem... on pa lih ve, kdaj je prevečuser posted image  jst tut še nikamor nism šla sama brez tamale ampak sem ugotovila, da rabim vsaj urco na dan vsake toliko... ker, ko sem doma in tut če jo on čuva ni to isto, ker če je ne zmore pomirit v 10 minutah mi itak reče: a je lačna?user posted image  pa sva se lahko pol ure nazaj dojili in je on to vidu.... mah, te naši moški ga včasih res zatupijo... pa sej verjetno tut me kdaj... zato pa smo skupaj user posted image

sm hotla zdej, k smo preseljeni in je stanovanje kolikor toliko porihtan začet tečt pa mi je še drugo koleno zaštekalo in š
že pri daljši hoji boli kaj šele, da bi šla laufat user posted image  bo treba kej druzga pogruntat... npr. kkšn čvek z babam na pijačkiuser posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 9.10.2009 8:54:15 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
9.10.2009 9:02:23   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

sam imam pa f.u.k. ročke

no, jst mam pa orenk bremze

Neposredna povezava do sporočila: 3779
9.10.2009 9:06:18   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ja, tega sm tud včeraj gledala, sam nč ne piše, da lohk daš notr tud kapsule. za spenit pa ima sistem, k ti sam speni mleko.

kakšne kapsule? Prvič slišim

Ker jaz uporabljam filter vrečko in dam notri lepo turško kavo. Ker meni una ameriška nič ne zaleže, desno stran uporabljam za čaj 

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
9.10.2009 9:06:21   
kaminek
bačko; jst bom pa začela mal orbitrek laufat, pa zdej že tretji dan nism jedla nobenih sladkarij, ker se mi zdi, da sm kr velik jih pojedla.
želim, da bo res takšen uspeh s hujšanjem, pa javi kej, kako bo šlouser posted image

ampak zdele se mi pa zdi, da me je začel mal matrat prehlad (glavobol, boleče grlo). o joj!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
9.10.2009 9:06:38   
bačko
Mojsonček ne Lora lepo zdaj je še čaj pije!user posted image Me veseli da ste se končno preselili.Mi bomo spomladi renovirali stanovanje in sem se odločila da bomo jaz,Žana in Lora šel za en teden v toplice mož pa bo doma pospravljal in rihtal.user posted image Jaz bom Lori začela dajati GH pri 5 mesecih.Se pravi čez en mesec.
Saj res moja Lora ima danes 4 mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojsonček potem pa morava obe resnično iti malo ven sami.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3782
9.10.2009 9:07:50   
bačko
Kaminek bom poročala.user posted image
A mislite da bi mogla poklicati P ker Lora kašlja in je še vedno malo hripava?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.10.2009 9:08:20   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

kakšne kapsule? Prvič slišim

Ker jaz uporabljam filter vrečko in dam notri lepo turško kavo. Ker meni una ameriška nič ne zaleže, desno stran uporabljam za čaj 

mah te "tablete", k je že vse notr narjen, daš v mašino in vn pride recimo kapučino z veliko pence. recimo tablete, k so za aparat dolce gusto, k ga zdej tolk oglašujejo

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
9.10.2009 9:09:16   
kaminek
ti kar pokliši P, zgubit nimaš kej, prej kej koristnega slišat

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
9.10.2009 9:23:46   
Hanuši
bačko ne se skirat. Vsak dan si vzemi magar pol ure in pejt sama ven, pa tut če sam pred blok stat, tok, da zadihaš.

Tut jaz sem ravno razmišljala kok sem s Hano bolj uživala, pa ne me narobe razumet, seveda z Binetom uživam, sam tempo je čist drug. Pri Hani sem bila totalno brez skrbi, na kosilo smo hodil k mojim, so živel v sosednjem bloku, tko, da sem loh šetkala, nikol na uro gledala...

Sedaj pa dopoldne malo pospravit do 13h bit nujno doma, ker Hana pride ob 14h in mora bit kosilo, pa pol pogledat kaj so v šoli delali, ker tak tempo kot ga imajo pa sedaj v 4. raz., je pa too much. Včeraj so pisali že četrti test, pa seveda pred vsakim še preverjanje, vsak drugi dan neko spraševanje. Pa moja je bila lansko leto najboljša v razredu, sploh nisem vedela, da hodi v šolo, se 1x nisem z njo učila, letos pa buuuuuum.

Skratka nič ni sproščeno, skos moram mislit kakšen bo naslednji korak.
Pa s tem, da je Hana že 9,5 let stara, da bi pa zdele mela še 3-letnika, ki bi se po meni obešal. Res vas občudujem, vse ki imate male korenjake poleg bebic. Svaka vam čast user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.10.2009 9:45:28   
Hanuši
bačko in Lora user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4 mesece.

moj sonček, pravo lepotičko imate user posted image .

Mi smo pa že dva dni okušali nov okus jabolčka. Sem mu ga malo naribala in mu dala po žlički. Ga je tako jedel in se na fertik razburjal ko sva nehala. Bi kar jedel in jedel. Danes bova pa poskusila malo banane

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
9.10.2009 9:57:25   
bačko
Hanuši kako pa to da si že začela z GH?Lepo da je!Priden fant!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
9.10.2009 10:03:16   
Hanuši
Pri Hani smo začeli s tremi meseci in tremi tedni. Glede na to, da smo 100% na AM, sem se kar odločila. Saj zaenkrat mu dajem 1x na dan med obroki, samo toliko, da malo okuse spoznava, je vsega skupaj za ene 4 žličke. Pri petih mesecih bom pa en obrok flaše poskusila nadomestit z GH.
Pa se sploh ne spomnim kako je šlo to pri Hani, te menjave flaše z GH. Bomo videli. Step by stepuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
9.10.2009 10:05:54   
bačko
Ker jaz sem tudi razmišljala da bi ji dala za probati ene par žličk pa kar oklevam.Pri Žani vem da sem začela okoli 5 meseca in verjemi da sem tudi jaz pozabila kako to gre.Saj nama bo šlo.In tudi ostalim.Ker midve sva tudi na AM

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
9.10.2009 10:08:41   
Hanuši
aja sem pa odločena, da mu bom dajala samo doma pripravljene sadne in zelenjavne kašice. Hani nisem nikdar dala teh Milupinih mlečnih kašic, tko, da se bom poskušala tega držat tudi pri Binetu

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
9.10.2009 10:12:12   
Hanuši
bačko poskusi dat eno ali dve žlički in počakaj do naslednjega dne, če bi jo slučajno kaj matralo. Pol boš pa vidla.

Jaz sem našo teto-pediatrinjo vprašala, kako je sedaj s tem, ko propagirajo do 6 meseca nič. Pa mi je samo odvrnila: Ja a nimaš eno ornk zdravo punco.
Tko, da sva kar začela

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
9.10.2009 10:18:54   
Hanuši
evo pojedli 4 žlice banane in histeričen jok, on bi šeeeeee, sem mu dala še eno in je kar pohlastal user posted image , več se pa ne upam

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
9.10.2009 10:25:07   
bačko
Ji bom jutri probala dati jabolko in bomo videli.Moram pa kupiti kakšno dobro sladko jabolko.Jaz vem da sem pri Žani skuhala jabolko in ga potem samo z vilčko potlačila.In je jedla kot nora.Bomo videli kako bo pri Lori.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
9.10.2009 10:25:08   
manna
bačko, glede možekov in jokcanja, se mi zdi da pri vseh pride kdaj tak dan... Vsaj pri meni no. In moj je tudi kdaj tako grdo odreagiral, potem sem mu pa parkrat razložila da če imam pač jaz tak trenutek, da mi nima kaj očitat, ampak me lahko samo objame in bo tiho, da me bo minilo. In zdaj res tako naredi. Potem je pa takoj 50% boljše. Moškim je treba pač TOČNO povedat kaj hočemo da nardijo user posted image

Glede kavnega aparata nimam pojma, vem samo da so zelo dobri taki, v katere daš cela kavna zrna, da jih prej še zmeljejo, ker potem ima kava res tisti pravi italijanski okus. Njami.

Hanuši, sem slišala že več mam tarnat da je OŠ ratala taka, da morajo starši vse z otroki delat. To mi je res kar neki - ko sem jaz hodila v OŠ, se mama sploh ni ukvarjala z mojimi nalogami in to se mi zdi bolj prav!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
9.10.2009 10:31:54   
bačko
No oprala sem dva stroja perila in pomila po tleh ter pomila celo kopalnico.No jutri ali v ponedeljek pa mi pride še sobo pobeliti in imamo dnevno porihtano do pomladi.user posted image Pomladi pa bomo podrli steno kjer zdaj Žana spi in bomo imeli kuhinjo,jedilnico in dnevni prostor vse v enem.Tam kjer je sedaj dnevna soba bo potem splanica, tam kjer pa je sedaj spalnica pa otroška soba.In bomo imeli super stanovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
9.10.2009 10:40:07   
manna
joj bačko si pridna. Mi delaš slabo vest ker se mi ne da pospravljat. Mala spi, jaz pa na RR namest da bi kaj spucala user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
9.10.2009 10:41:42   
majana79
manna, a pri tebi je tudi tak zrak, da se ti ne da? user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
9.10.2009 10:46:28   
bačko
Manna jaz tudi na RR visim ampak vmes vseeno malo še postorim.Imam pa še en velik kup za likati pa se mi ne da.Bom jutri ko bo dež.user posted image user posted image Ker ko Žane in moža ni doma vsaj lahko kaj pospravim.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
9.10.2009 12:51:28   
lenika
Bačko, ti boš šla pa kar sama z obema tamalima v toplice? Dobra si.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?