mojsonček
|
Jutro! Ste pridne čveke jst sem vas sicer dokaj redno spremljala (itak vmes vse pozabila kaj je ktera napisala ) ampak smo se pred kratkim selili v večje stanovanje in to je res taka muka, da sem bla 10 dni prou zmahana... no, zdej je že veliko bolje, čeprou mi je ful žal, ker je blo skos lepo vreme jst pa nisem mogla nikamor s tamalo, ker je blo tolk dela... še dobr, da je bil babi servis joooj babe... vidim, da nas večino še vedno muči kkšna kilca viška jst se borim še s 3 ampak ne bom imela nič proti, če se jih znebim 5... jst sm pa v trebuh dila, sam imam pa f.u.k. ročke pa okrog bokov pa itak rita pa tut stegna, valda se je vrnu tut celulit... mah, bo že... ene ste pač srečke in gre skor samo od sebe dol ene se mormo pa še mal pomatrat zravn pa lih tko pridemo do cilja... no, tko pa ne bi rada hujšala k bjondi... upam, da čim prej spedenate tole hiperaktivno ščitnico pa za vse bolne otročke in mamice, da boste čim prej spet zdravi... KALANTEJA jst verjamem, da si razočarana in žalostna ampak če te kaj potolaži... z nekaj volje in truda si lahko spet taka, da boš zadovoljna sama s sabo... največ je v tvojih rokah sam pravi trenutek še počakaj... LENIKA ti si bla pa prava glista jst verjamem, da je verjetno tut za tvojega možička zdaj lepše, ko ima kaj za prijet LINO ful sta luštna z Maksijem pa ful mlajša zgledaš kot si verjetno dejansko stara, glede na to, da je Mare isto star k moj Patrik SNOOPYKA veliko varnih km z novim avtom... jst bi tut pasata, še rajš karavana BAČKO čestitke za nečakinjo Zojo,ki si z našo lubiko deli ime kako je Lora, te ne sekira več s hrano? HANUŠI ma vaš Bine je ful pridn dečko, super ste to zrihtal DEJA čim manj zapletov in težav pri diplomski ALINA kako sta, sta že začeli z uvajanjem goste hrane? naša bo v ponedeljek stara 5 mesecev pa mi je P v bolnici rekla, da naj nikar ne čakam predolgo z uvajanjem GH... patronažna pa lih kontra... da naj čim dlje odlašam... pol pa bod pameten.... ...ah... mam spomin k zlata ribica... nč več se ne spomnim kaj sem prebrala... uglavnem luštni otročki, luštne mamice, luštne družinice mi smo bli pa kljub 2x negat. kožnim testom in valda tut krvnim vabljeni na provokacijski test z mlekom in jebela cesta... ta je bil pa pozitiven... tko da nadaljujem z dieto brez mleka in zaenkrat še vedno brez jajc... na cajte se mi kr sanja o kkšni pici 4 siri... ja, pa skutini tortici... pa testeninah v smetanovi omakci.... sej bo, sam da je naša pupa dobr, mami ma itak zaloge no mi smo že tkole zrastl... uuuuuu alarm, po 11 urah... dons je pa podrla rekord lep dan vam pa čim bolje ga izkoristite... jst že celo večnost nism vozičkala okrog blejskega jezera, še mal se zgreje pa šibava...