Janci F -> RE: Junijski sončki 2009 (24.6.2009 13:51:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Še eno vprašanje za tiste, ki imate fantke... a mu ful čistite lulčka, jz sploh ne upam kej dost premikat kožice, čeprov se mi zdi, da mu jo je patronažna vseen mal gor potegnila in umila (čist malo) ?? Meni je patronažna rekla, da naj lulčka kar pustim pri miru, samo na vrhu naj pogledam če je čist (takrat, ko se ful pokaka) in če ni ga s krpico očistim, vendar kožice nič ne dajem dol. Če se prav spomnim, je rekla da prve 3 mesece je potrebno pustit kar na miru vse skupaj. kalanteja, naš Tom običajno prebedi eno rundo spanja in sicer med 15-18 uro, vmes malo zadrema, vendar to ni pravo spanje. Parkrat je pa ponoči spal po več ur skupaj (5 in več) potem je pa tudi dopoldne, ko smo vsi pokonci kakšno urco buden. Ni pa nič zahteven, če je buden - sedaj sva mu kupila ležalnik in je takrat, ko je buden v ležalnik in ves čas firbčno gleda naokrog. Seveda se tudi crkljamo. minča, glede na to, da vaša pikica dobiva ustrezno na teži bi jo jaz pustila spati in uživala v kvalitetnem spancu. Naš Tom bo jutri star 3 tedne in ga ponoči nikoli ne zbujam. Običajno se sam zbudi po 3 ali 4 urah, občasno pa spi še dlje in ga pustim spat. Potem, ko se zbudi si pa vzameva več časa za hranjenje, previjanje in crkljanje.
|
|
|
|