womanpolice -> RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 (29.7.2009 19:50:41)
|
Živjo! Kaj to berem N74... PA NE MORM VERJET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA, ISKRENE ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! IN, JA, VPIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Res vama privoščim!!! Punce.... tolk ste naklofale, da ne bom šla nazaj vse brat... edin KIWI... rada bi ti rekla, da mi je zelo žal, ker vama tokrat ni uspelo, vendar držim močno pesti, da prihodnjič pa bo. Kaj je novega? V bistvu nič kaj... nič se ne dogaja... vse vsakdanje.. služba.. s tem vam ne mislim morit... jutr greva na morje po šihtu (delam do 18ih) in bova do nedelje večer.. greva na Krk tkod a še morm Pikovitko poklicat- je obljubila pivičko... Kako pa kej vi? Ktera trenutn v postopku? PINKI12... Imaš prav! Prvo sebe poštimaj... najprej tvoje zdravje. Vem,da je želja velika po [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].. te popolnoma razumem, vendar kaj bi bilo , če bi se zgodilo najhujše in bi vajina pikica bila brez mamice... Ne serji ga - poštimaj sebe da boš potem lahko uživala ob svojih otročkih... In kaj je kej novga pr vam? Jst odštevam dneve, ko bo treba v šolo... zadnje čase se včasih vprašam "pa kaj mi je blo treba tega"... ampak vse je za nekaj dobr... V petek ŽAL nism mogla v KONGO-TA... Spet, ja... če ste se slučajn dobile; bila sem namreč sama na Krku čez vikend; šla sem v petek po službi, in v nedeljo n azaj.. tko mi je žal, da že tolikokrat nism uspela oz.mogla... pa tko vas že pogrešam... Kaj je novga pr men? nič kaj.. tale endometrium v desnem jajčniku me ob ovulacijah tko boli, da ni nič kaj prijetno... in posledično so tudi odnosi boleči... dajte mi povedati, ko bodo naši dohtarčki prišli iz dopusta ali bodo mi to takoj operirali in to spravli ven iz jajčnika al bom morala čakat? Je ktera že bla na takšni operaciji? če je, zaupaj kak to zgleda.. hvala.. Nč... to bo za dans vse... jutr mam še en 12 urni šiht in sm mal utrujena.. p.s. barva tale mi je zelo všeč.. kr poživi JONA3...Nič ne pišeš... te bom dans al pa jutr mal poklicala... Pridna bod! lep pozdrav vsem sotrpinkam....
|
|
|
|