kepa* -> Paparica, stolček za hranjenje, fizioterapija in še kaj (20.5.2005 11:22:02)
|
Ojla! Sem se dokončno odločila, da bom, sicer zelo počasi, začela uvajati gosto hrano pri našemu petmesečniku. Upam, da jo bo imel raje kot mleko, saj veste, upanje umre zadnje.;) Pa imam nekaj vprašanj: 1.Nabavila sem si Veliko paparico za male papavčke, pa se mi zdi fajn knjiga. Me zanima, če se katera drži prehranjevalnega načrta, kot je opisan v knjigi in kako se obnese? Jaz bi se ga kar držala, ker imam že od nekdaj rada stvari jasne in začrtane. Seveda se zavedam, da so lahko odstopanja. 2. Kdaj se lahko da otroka v stolček za hranjenje? Če recimo še ne sedi samostojno, pač znižaš naklon hrbtnega dela, kot precimo pri primi pappi? 3. Koliko čaja naj bi popili dojenčki dnevno? Naš zavrača tudi čaj, ali prekuhano vodo in spije čez cel dan maximalno 10ml. 4. Naš malček zelo pogosto suče glavo nazaj. Pediatrinja je rekla, da bomo morali na fiziotrapijo, ker se je itak zdi bolj mehak. Kaj naj bi to pomenilo in kaj lahko pričakujemo? Trenutno se ne spomnim nobenega vpr. več, čeprav mi ponavadi kar rojijo po glavi.Je možno, da bom še zatežila.:ups: Lep sončen dan vsem.:rozica:
|
|
|
|