Pa kaj je to?!? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Mediteranka -> Pa kaj je to?!? (20.5.2005 11:21:17)

Ta mesec se mi zdi, da se je ovulatorni del ciklusa kar nekako raztegnil na cel teden. V ponedeljek sem bila (po Klomifenu) na merjenju foliklov, ki so bili trije (23, 18 in 14 mm), od ponedeljka naprej pa vsak dan čutim zbadanje tam dol in me špika na polno. Vsako jutro si izmerim BT, ki je od ponedeljka, ko je bila 36,4, prilezla šele do 36,6. A to pomeni, da ovulacije še vedno ni bilo ali pa je morda zaradi Klomifena možno, da je počilo več foliklov in se je vse skupaj malo zavleklo? Sem kar malo zmedena, ker se mi to še ni zgodilo. Upam, da bo jutri BT že pri 37,0 nekje, da bom točno vedela, da je O že za mano. Sicer vsak drugi dan :sloncek:, da ne zamudimo dneva D, ampak je vseeno čudno. Je imela kakšna podobno izkušnjo?

aljča -> Pa kaj je to?!? (20.5.2005 11:38:09)

Folikli,ki počijo so veliki tam nekje 22 do 23 in mislim, da si imela kar dober ognjemet v spodaj,mogoče ga boš še imela, ker jih je lahko več,ker si jemala klomifene.Ovulacija ponavadi traja en teden lahko se pa tud naredi da še malo dlje,to je čist odvisno od tvojih hormonov.Na tvojem mestu bi hopa cupa kar:sloncek::sloncek:vsak drugi dan mogoče od kraja vsak dan.To je fino,ker si imela uz in lahko po tem veš kako ti pride O.Jaz prej nisem vedela nikoli točno,sedaj ko pa sem imela že tri IUi postopke in ko sem videla spremlanje foliklov sedaj pa malo bolje vem kaj se dogaja.
Vso srečo pri:sloncek::duda::sloncek::duda::sloncek::duda::sloncek::duda:
Lep pozdrav Alja:metulj::metulj:

Mediteranka -> Pa kaj je to?!? (20.5.2005 15:42:11)

Hvala, aljča. Ga zgleda telo ta mesec "biksa" po svoje. Naj mu bo, samo da mi že enkrat prinese :modri::roza:.

Stran: [1]