Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: fant in najin otrok 3.6.2009 13:42:41
|
|
|
|
Janya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Mene pa zanima, kako in zakaj sta sploh naredila otroka. Stara sta 17 let, nimata ne resne zveze, ne sredstev za preživljanje, otrok ni bil ne načrtovan, kaj šele zaželen. Seveda si bila apriori proti splavu (zakaj že?)... ne vem, kaj naj ti rečem. Še sama sta daleč od odraslosti, pa imata za vzgajat malega otroka. Kako sta šla delat otroka in zakaj, mislim . Saj res, za to imaš dovoljenje ko imaš diplomo v roki in delavno knjižico v dobrem podjetju za seveda nedoločen čas Nekatrim se zalomi tudi ob uporabi zaščite, za vse ki ste pozabile na to možnost. Punca se je odločila da otroka sprejme, kljub svoji mladosti kar se meni zdi zelo zelo pohvalno, še posebej če ima podporo doma. Drugače pa ti draga mami 007 svetujem, da sama pri sebi razčistiš kako si predstavljaš nadalnje življenje, bo oče otroka prisoten pri vzgajanju otročka ali bi rajši videla da ga nebi bilo. Čeprav se sliši kot da njemu kot očetu delaš krivico, vendar če ti daje občutek da bi se raje umaknil iz te situacije, in da hodi na obisk ker njegova mami tako hoče, mogoče čaka da ga rešič muk. Skratka sama pri sebi premisli kaj želiš potem pa bo pot do tja lažja. Pa vse dobro tebi in tvojemu malemu škratu
|
|
|
|
RE: fant in najin otrok 4.6.2009 14:13:37
|
|
|
|
K.REBEKA
|
Na CSDJU je bila katastrofa. Ful je lagal in govoril proti meni,ženska pa je bla čist na njegovi strani. Tako,da nadaljujemo preko sodišča.Čist sem na tleh,ker ne morem vrjet, da nekdo lahko dela slabo svojemu otroku in tako laže.
|
|
|
|
RE: fant in najin otrok 4.6.2009 22:27:25
|
|
|
|
kamilija
|
IZVIRNO SPOROČILO: K.REBEKA Na CSDJU je bila katastrofa. Ful je lagal in govoril proti meni,ženska pa je bla čist na njegovi strani. Tako,da nadaljujemo preko sodišča.Čist sem na tleh,ker ne morem vrjet, da nekdo lahko dela slabo svojemu otroku in tako laže. Samo ne se pustit, da ti nagaja. Drugače res ne vem, kako to sploh zgleda, ampak saj imaš tudi svoje starše za priče, da laže. Zakaj je bila na njegovi strani? Si povedala kaj se dogaja?
|
|
|
|
RE: fant in najin otrok 6.6.2009 12:52:16
|
|
|
|
K.REBEKA
|
Vse sem povedala kak je bilo,ampak je njegova nova punca posredovala, ker ima veze na socialni in tako je bila gospa čisto na njegovi strani. Čist sta me dol potolkla. Zdaj pa bomo šli preko sodišča,ker tako več ne gre. On do zdaj ni bil skoraj nič z otrokom zdaj bi pa ga kr naenkrat lahko imel sam,mali pa ga sploh ni navajen. Katastrofa. Sploh ne gleda na malega. Pa vse je vrjela njemu tudi najbolj smotane stvari. Jaz malemu nočem preprečit stikov z očetom ampak zaenkrat je res premali, da bi bil sam z njim, ker ne ve niti osnovnih stvari(otrok je star komaj 4 mesece). On misli, da je igrača in da ga bo samo nekam postavil in bo mali na miru.Izjavljal je tudi,da saj če se bo drl se bo enkrat že nehal in takšne izjave.Povedala sem tudi,da je bil do mene nasilen in mi grozil pa socialna ni nič registrirala.Tako,da se je videlo da je vse preko vez.Sedaj bom zbrala vse moči,da se jim uprem in se potrudim za dobro mojega sončka.
|
|
|
|
RE: fant in najin otrok 6.6.2009 15:43:47
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Izkušenj nimam, ampak zdi se mi, da sodišče upošteva priporočilo socialne službe. Če torej sumiš, da je socialna delavka pristranska, zaradi zvez, ki jih ima njegova nova punca (očitno je nov trend, da imajo nove punce poseben užitek nasedati leporečju in še večji užitek posredovati nasproti materam partnerjevih otrok), potem se pritoži. Če greste na sodišče, potrebuješ dobrega odvetnika za družinsko pravo, ki te bo znal usmeriti tudi glede CSD.
|
|
RE: fant in najin otrok 6.6.2009 19:19:21
|
|
|
|
kamilija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Izkušenj nimam, ampak zdi se mi, da sodišče upošteva priporočilo socialne službe. Če torej sumiš, da je socialna delavka pristranska, zaradi zvez, ki jih ima njegova nova punca (očitno je nov trend, da imajo nove punce poseben užitek nasedati leporečju in še večji užitek posredovati nasproti materam partnerjevih otrok), potem se pritoži. Če greste na sodišče, potrebuješ dobrega odvetnika za družinsko pravo, ki te bo znal usmeriti tudi glede CSD. Res se malo pozanimaj okrog tega..ma jaz ga tud zraven otroka ne bi spustila...res.. Pa da bi ga pustil, da se joka al pa kaj takega, mi gredo kar kocine pokonci.
|
|
|
|
RE: fant in najin otrok 7.6.2009 12:27:24
|
|
|
|
botrca
|
Joj...če je znal otroka naredit potem zna še marsikaj, pa tudi odgovornost prevzet ne samo žurirat in punce menjavat . Da sem na tvojem mestu mu sploh ne bi pustila blizu še ko bi bila noseča, pa njegovi mami bi tudi svoje povedala in jo poslala nekam. Ma s kakšno pravico hočeta zdaj biti ob otroku...ma zame je to zelo hinavsko in podlo. Vidiš, čakala si tako dolgo zdaj boš pa ti najslabša mama, pa nesposobna...CSD je pa itak za k...velikokrat ne presodijo v korist matere. Grozno je to da imajo tudi stari starši pravice do vnukov...mislim groza.
|
|
RE: fant in najin otrok 8.6.2009 9:02:10
|
|
|
|
Nezy85
|
Uff kr groza me je ko prebiram te poste!! Čisto nič me ne zmoti da sta nardila otročka pri svojih 17 letih, saj je tudi moja mamica bla tolko stara ko je brata rodila, pol pa še mene, tudi pri 17-ih se da če imaš voljo in ogromno ljubezni, seveda me pa zelo moti tale fantov način, njegov pristop, celo nosečnost te ni obiskal in poklicav kako si kako se počutiš kako se otrok razvija....zdaj pa bi si lastiv nekakšne pravice do obiskov otroka in da si še zraven pripelje neko frčofelo......no way....prvo minuto leti ven pri vratih....če bi pokazav malo resnosti in odgovornosti......pa pri 4 mesecih otroka iz rok ne izpustim kaj šele da nekomu x dam otroka za sprehod...uf...kr možgani se mi skisajo . Zelo mi je všeč, da je bla punca tolko pogumna in da je imela tolko volje da ni šla na splav...res vse čestitke.... , tukaj ima pomoje veliko podporo staršev!! Fantovi starši to niso ljudje, ampak , ne vem kaj naj sploh rečem na odraslo osebo ki se tako obnaša, mislim da so zreli za kakšno institucijo, pa da se sploh ne spomnijo, kaj malega prispevat za otročka......OMG......slinli bi pa se po otročku, jaz jim niti vrat ne bi odprla, ko da me ni doma, pa cifro bi tudi menjala!! Upam da boš čim lepše vse skupaj rešla!!! K.REBEKA žal mi je da se ti mora to dogajat , želim ti da bi vse najbolše uredila, ker takšen fant si niti ne zasluži naziva biti "oče"!!!Ker kaj je pa najhuje je pa to, da se moraš po sodišču vlačit zaradi otroka, ker njegov "očka" ne zna razmišlat z svojo betico!!Groza so ti moški samo da jezijo svoje "bivše" punce, ampak se ne zavedajo da veliko škodo delajo otroku!!!
|
|
RE: fant in najin otrok 9.6.2009 10:13:31
|
|
|
|
K.REBEKA
|
Jaz sem bila pred njim na socialni pa povedala kaj se dogaja.Ampak potem ko je on šel je najin primer prevzela ravno ta ženska,ki je bila čisto na njegovi strani.Na sodišču pa šteje mnenje socialne in tako sem zopet na slabšem.Jutri imam prvi pogovor z odvetnikom,da vidim kaj se da naredit in kako ukrepat dalje.Čeprav imam še zelo malo moči,ampak se jih trudim nabrati zaradi mojega sončka,ker nočem da bi trpel in vse to moral prenašat še ko bi bil starejši.Csdji pa so res katastrofa.
|
|
|
|
RE: fant in najin otrok 12.6.2009 9:35:31
|
|
|
|
smrka
|
Hm... KR NEKI! Zakaj nebi podpisal ocetovsta.. zakaj morata pocakat da vidita kako bo???? Tudi ce nebosta skupaj, kar ocitno nebosta mora tvoj otrok imet vpisan kdo mu je oce v rojstnem listu?? A ne?? In drugo: otroka mu nebi dala nikoli, ni sans, da gre kam z njim ven, brez da bi bila ti zraven. NI SANS! Ce je star tok kot ti, ga obiskuje tako neredno, nima kej hodit z otrokom sam ven, tudi ce ma vzgojiteljico svojih let... NI SANS. Pa tle se negre o nekih ocetovih pravic, saj sina sploh ni se priznal. Niti nezna z otrokom ravnat. To ni kuhinjski aparat, ki ga vklopis v elektriko in dela. To je otrok!
|
|
|
|
RE: fant in najin otrok 12.6.2009 9:56:54
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: K.REBEKA Jutri imam prvi pogovor z odvetnikom,da vidim kaj se da naredit in kako ukrepat dalje. Upam, da imaš dpbrega odvetnika, ker samo pač en odvetnik ni nujno, d aje dovolj. Jaz sem enkrat imela v eni zadevi enega, ki je bil totalno brezvezen. Tako da res se malo pozanimaj tudi o odvetniku, naj ti kdo kakšnega priporoči, ki se spozna na take reči in ki ima željo dobro opravljat svojo službo.
|
|
|
|
RE: fant in najin otrok 13.6.2009 10:29:37
|
|
|
|
valerija77
|
K.REBEKA zdrži! Moraš! Tudi jaz imam glede sina na sodišču in bivši toži mene za skrbništvo, čeprav se prej dve leti ni brigal zanj. Pa je probal že marsika ampak mi ga niso vzeli in zaenkrat imava deljeno skrbništvo. Moraš se boriti za svojega sončka! Jaz sem bila zaradi bivšega tudi v materinskem domu zaradi psihičnega nasilja bivšega (takrat bi mi csd najraje vzel otroka in ga dali očetu?!?). Ampak sem se postavila na noge in zdaj imam tudi novega partnerja. Če rabiš kakšen nasvet mi piši na zs. Želim ti da čimbolje urediš.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?