Anonimen -> RE: prekinitev nosečnosti v 26 tednu (1.6.2009 13:22:09)
|
Tudi jaz imam žal žalostno zgodbo...v 23 tednu sem imela UPN, zaradi napak na moji punčki. Moj porod je trajal tri dni s tem, da so moji punčki prvi dan dali inekcijo, da ji je srček nehal biti, meni pa sprožili umetne popadke, najprej z inekcijo, potem z gelom, potem z tabletami itd...skratka po treh dnevih groznih bolečin sem rodila deklico...490 g v 23/1 tednu, pa mi je, ker je bila deklica za 10 gramov prelahka (meja je namreč 22 tednov in 500 g-tako so mi povedali zdravniki), pripadala le bolniška 30 dni, ki pa mi jo je moja G nato za 30 dni še podaljšala. Tako da sem bila skupaj doma dva meseca, ki pa sem ju zelo potrebovala. Moj porod je bil opredeljen kot splav in ne kot mrtvo rojen otrok, na podlagi česar bi mi šlo 42 dni porodniške... rodila sem v MB porodnišnici in vso osebje lahko le pohvalim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Težko je vsak dan sproti... Sem pa zelo vesela, ko vidim-berem, da je nosečnica s podobno izkušnjo donosila in rodila zdravega otroka...to me nasmeji in mi da upanje in nov zagon...tako da hvala bubi (upam, da sem te prav poimenovala)...
|
|
|
|