kajajaka -> RE: velikost prvih čevljev (30.5.2009 13:41:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica Zdravo, zanima me velikost prvih čeveljev. Baje, da mora biti za en prst prostora še noter. Je to res? Kako ste ve zmerile velikost za prve čevlje? Drugače sem jih naročila preko neta - pediped tako, da pomoči trgovke ni. LP Jaz jih ne kupujem preko neta, ampak v trgovini, kjer jih pomerim- najprej podplat na podplat čevlja, da približno vidim, potem jo pa obujem in hodim z njo (sama še ne hodi, ima 11 mesecev). Trenutno najboljše šiba v Crocsih št 2-3 (to je 19), in čez luknjice tudi vidim, da so ji čisto prav, spredaj in zadaj ima po par milimetrov lufta, ampak trakec lepo drži čez petko. Dragi so bili, ampak mi ni žal, ker krasno hodi v njih. Veliko lepše kot v bsemogočih drugič sandalih in čeveljičkih. Dobila sem tudi ene skoraj nerabljene icibanove, pa o po moje moti tisti ortopedski vložek proti platvusu, ker sploh ne stopi na nogice normalno- je videti, da jo moti, zato ji jih ne obuvam. Ima pa tudi Teva (sadalčke), ki so ji za 1cm preveliki in se spotika, ne more hodit v njih. Najboljše, da poskusiš. Saj je res, da so hitro premajhni, ampak v prevelikih čevljih se otrok samo matra, če mene vprašaš.
|
|
|
|