oktobrčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 10:19:37)

pozdravljena dekleta,
cedalje bolj ugotavljam, da se nosecnicam vrata zaklepajo in ne samo zapirajo...zakaj se vsi tako izogibajo :nosecka:, saj to je nekaj lepega, ne pa nekaj pred cimer bi bezali...pa tako se pritozujejo, da rodnost pri nas pada...

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 10:23:10)

soncek, kaj je pa bilo?

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 10:26:09)

vse mi gre narobe...prav zalostna sem...v kranju sem nasla stanovanje, pa se lastnica upira, da bi mi ga oddala, ker sem noseca in se boji, da ne bi placevala najemnine :((...ja halooo, sej ne iscem zdej stanovanja, da bi folk za nos vlekla..sej bi bila ona na istem, da odda samski osebi ali paru ter ti takoj zanosijo...ce bi to ze hotla bi raje ":love:" nagajala in mu delala probleme...

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 10:30:26)

Ojoj!!! ****!! Pardon izrazu - ampak tako mislim!! :grrr: In zakaj ne bi plačevala, ker si noseča!! Lepo prosim!!!!!!!!! Mi gre to na živce!!!!! Ma ne se sekirat - to samo škodi!! Saj bo še kakšno stanovanje!!!

:rozica::rozica::rozica:

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 10:45:57)

imela je slabo izkusnjo, sej v bistvu jo razumem...zdej sem poslala v agencijo, katera ji oddaja stanovanje e-mail in opisala situacijo ter ji ponudila, da ji dam vecjo varscino...to stanovanje bi bilo res idealno, ker je tudi najemnina zelo sprejemljiva...upam, da jo bo to omehcalo...
priznam, da me je to vceraj prav potrlo in sem se jokala kot dez...

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 10:50:33)

jA, SONCEK, zdaj smo bolj občutljive!!! Ti držim :miska:, da bi dobila super stanovanje!!! A je enosobno? JAz sem ful vesela, da se ne rabi s takimi problemi ukvarjati!!

A imaš vsaj službo? Za ziher?

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 10:56:32)

ja stanovanje je enosobno in to v naselju kjer zivi tudi moja prijateljica...
sluzbo mam ja za zihr...za nedolocen cas...sicer pa kdo ima v danasnjih casih zagotovljeno sluzbo :zmeden:

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 11:09:20)

Ja, sej to je res, ampak priznaj da si malce lažje oddahneš, ko dobiš službo za nedoločen čas!! Jaz sem imela ful srečo da sem jo dobila in zdaj grem veliko lažje na porodniško, kot pa če bi me zraven še skrbelo, kaj bo s službo!!

Boš kaj lepega počela čez vikend??

Te :duda: kaj brca?? Moj je čisto divji!! :)-:)-:)-

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 11:14:38)

s sluzbo je res problem, sem dozivela tudi ze stecaj ene firme...je blo kar stresno iskanje nove sluzbe na mah...
cez vikend greva z :duda: (seveda brez mene ne more it:)-) na zupanov tek v kranj oz. midva bova hodila;)
drugace pa je tudi moj :duda: :sloncek:...se pa pozna, da je bolj zivahen ce pocivam in manj, ce ves dan letam okoli...sem mislila, da je kar narobe, ker je bil zdajle dva dni kar mir...danes pa me kar ves cas :sloncek: ... prav9nebesa se pocutim...
vceraj sva bila skupaj z njegovim ockom:ups:

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 11:17:00)

A sta se z očkom že kaj pogovorila? Sej če je preveč osebno vprašanje, mi ne rabiš odgovoriti!!

Moj :duda: je bil včeraj čisto šokiran, ker sem celo popol.likala - je ene parkrat ornk brcnil, potem je pa obupal do večera, ko sem se ulegla!! ;)

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 11:25:28)

odgovor te caka v nabiralniku...
jaz sem ves teden skakala naokoli za obleke zame ter spodnje perilo.. ufff je tezko najdt primern modrcek...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.5.2005 11:28:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 11:30:29)

nalin, dan!! ;)

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 11:31:18)

soncek in ostale - kolk so vam kaj prsi zrastle?? Ker moje so enako veliko kot prej!! Ne rabi nič novih modrcev ali podobnih stvari!! Sem kar malo razočarana!!:zmeden:

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 11:38:25)

meni moram priznat, da so se mi povecala za eno kosarico...ze prej sem bila med bolj obdarjenimi:ups: in imela probleme, zdaj pa moram najprej vprasat, ce imajo take kosarice:ups:

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 11:39:05)

soncek!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Jaz imam pa še vedno 75B!! :((

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 11:42:49)

ah ne skrbi udb...sej se bodo povecale, ko bo mlekarna odprla poslovanje :bravo:

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 11:43:50)

Upam - drugače bo bolj revna proizvodnja - ne bi šla rada prezgodaj v stečaj!! ;)

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 11:46:44)

sej ni receno, da bodo vecji prostori pri meni zagotavljali vecjo proizvodnjo ;)...

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 11:48:41)

Saj veš...večja površina, večja je lahko proizvodnja!! ;) :)-:)-

soncek&luna -> oktobrčice (20.5.2005 11:51:07)

ja pa ni vedno tako :(...vazna je kvaliteta ne kvantiteta :)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.5.2005 12:25:49)

Udb -> oktobrčice (20.5.2005 12:34:23)

nalin, jaz sem pa včeraj pri soncek.si naročila lupinico in baje jo že danes dobim!! Bom poročala!! No, to je prva stvar, ki sem jo kupila za :duda:!! Tudi mene ful grabi - bi še nabavljala!!! Ampak se držim nazaj, ker vem, da greva s :love: julija v Avstrijo s tem namenom....ampak to je še tako daleč!!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.5.2005 12:42:16)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.5.2005 12:47:31)

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>