konec službe (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

jasnika -> konec službe (29.5.2009 19:41:52)

Pozdravljeni,
imam nekaj vprašanj na katera upam da mi boste znali odgovorit oz pomagat.

Pogodba mi poteče 18.9 in včeraj mi je povedal da mi je ne bo podaljšal, zakaj ne nevem, pa saj niti ni važno ne, sedaj pa me zanima če me lahko pr čem zafrkne oz glede česa moram pazit, zanima me če mi regres pripada cel in dopust tudi, papirje o dopustu sem že podpisala, sedaj sem na bolniški, sem bila na op in me zanima, če ko končam z bolniško bi še izkoristila dopust, ali imam pravico do tega, saj na novo službo računam šele januarja, vmes pa grem na zavod, kjer bom 3 mesece prejemala nadomestilo, za kasneje pa sem brala da je možna neka denarna pomoč iz zavoda?????????

jasnika -> RE: konec službe (29.5.2009 20:05:49)

ŠE ENKAJ ME ZANIMA,ČE MI BO KDO ZNAL ODGOVORIT, VELIKO BREREM O ODPRAVNINI, ZANIMA ME KONKRETNO ZA MOJ PRIMER NOVEMBRA 2009 BI BILO 2 LETI ODKAR SEM TUKAJ ZAPOSLENA, SEDAJ PA POGODBA ZA DOL ČAS NE BO PODALJŠANA OD 18.9 LETOS

HVALA ZA ODGOVORE SE OPR ZA VELIKE ČRKE

muha1 -> RE: konec službe (29.5.2009 21:02:53)

A se odpravnina ne dobi samo tistim, ki so zaposleni za nedoločen čas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Dashenka -> RE: konec službe (29.5.2009 21:04:22)

IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

ŠE ENKAJ ME ZANIMA,ČE MI BO KDO ZNAL ODGOVORIT, VELIKO BREREM O ODPRAVNINI, ZANIMA ME KONKRETNO ZA MOJ PRIMER NOVEMBRA 2009 BI BILO 2 LETI ODKAR SEM TUKAJ ZAPOSLENA, SEDAJ PA POGODBA ZA DOL ČAS NE BO PODALJŠANA OD 18.9 LETOS

HVALA ZA ODGOVORE SE OPR ZA VELIKE ČRKE

Z odravnino ne bo nič.
Ker ne boš izgubla službe, ne boš odpuščena iz poslovnih razlogov, le pogodbe za zaposlitev, ki se ti izteče ne bo podaljšal.

jasnika -> RE: konec službe (29.5.2009 21:11:37)

aha, nisem vedela

hvala

martita -> RE: konec službe (30.5.2009 22:43:05)

cel regres, v kolikor ti odobri izrabo celega ok, sicer pa ti je dolžan zagotoviti izrabo sorazmernega dela....če ti niti sorazmernega dela ne bo omogočil, lahko zahtevaš denarno nadomestilo za ta del.

Stran: [1]