|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sonček je ....
20.5.2005 8:39:22   
Neža81
in jaz se skuštrana!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-
..... n n n nn n n nn.... sonček je in jaaaaaz seeeem skuuštraaanaaaaaaaaaaaaa!!! :)-:)-:)-:)-

Če je pa res ... vune sonce sije, jaz sn se pa zjutraj ob 6 vstala, si oprala lase in si eno uro lase ravnala (naravno sem ful skravžlana), zaj sn pa taka kot da mi je - oprostite izrazu- bik v glavo prdno. Na vse strani mi lasi štrlijo... :grrr::grrr:

Moja M je mimo že dva dni in včeraj je že prva runda :sloncek::sloncek::sloncek: padla! :)-:)-:)-:)-:)- Ko sem prve mesece zagledala tam doli M sem bla ful razočarana, žalostna, itd... sedaj po desetih mesecih pa pa nič več. Se tolažim, da mogoče pa bo drugi mesec. Prava optimistka sem ne? M:hudicek: mi ne bo uničila dneva in cel naslednji mesec, no mogoče res kako minutko in še to takrat ko se spomnim da bom spet zapravla za tampone ...... SIT :)-:)-:)-.

Svetujem vam, da se večkrat dobimo, da se boste nalezle optimmizma od mene, jaz pa se bom probala čim več družit z simonos, da se bom od nje nalezla :nosecka: in potem to prenesla na vas.

Ma ne vem ka mi je dans, da sn tak dobre vole. Petek je, šefa ni, delam samo do 12 - pol mamo neko čago, zvečer se bom spet narežala ko bom gledla toto tumasto sanjko žensko, ki ni niti S od sanjske, jutri je spet napovedan lep dan, ...

No zaj pa grem malo delat - Novice prebrat :ups:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sonček je ....
20.5.2005 8:41:07   
Nyah*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tko se govori!

Se mene si naslejala:)-:)-:)-:)-, ti soncica ti!

kar tako naprej :rozica::rozica::rozica::rozica:!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.5.2005 8:54:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sonček je ....
20.5.2005 8:59:55   
Neža81
BABY ANGEL .....:miska::miska::miska::miska:

Poznam ta občutek, saj sem pred dvema letoma končala 6,5 letno vezo. Ampak verjemi, čas celi rane. Jaz semvedela, da me ni vreden, zato sem po doooooolgem oklevanju le zbrala moči in ga zapustila. Zdaj pa mam tak dobrega :love: doma, da sploh ne vem, ka sn Bogu dobrega naredla, da mi je takega vredi :love: poslal. Očitno sem bila ob pravem čassu na pravem kraju.

Pa saj si še mladaaaaaaaaaaaaa!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sonček je ....
20.5.2005 9:01:55   
Linda25
Neža81,

tako se govori. Vse ob svojem času. Bodi srečna, da sta še tao zgodaj ugotovila, da skupaj nista srečna.

Držim pestke, da si boš našla ta pravega dedca, takega kot si sama želiš.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sonček je ....
20.5.2005 9:04:00   
Linda25
Ja,

mene tudi zanima, kaj bo danes izumila naša sanjska ženska....

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sonček je ....
20.5.2005 9:07:45   
Neža81
Aja, še to. Za mojega bivšega sem skoz misla, da je edini na svetu in ga ne bom mogla bit brez njega. Joj, ko se zaj spomnim, kak sem takrat bedno razmišljala!!!
Zdaj pa živim kot "princesa" na belem konju. Moj bodoči možek :love: me ima rad, me zelo spoštuje, me v vsem podpira, če imam kake probleme mi vedno prisluhne in pomaga, skratka je DED KOT SE SPODOBI.

evo cmoooooooka za mojga :love:!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sonček je ....
20.5.2005 9:13:22   
Skye
Neža tako se govori :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

si mi kar polepšala delovno jutro;)

Uh sanjska ženska.....to bo še zanimivo danes:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sonček je ....
20.5.2005 9:15:17   
Linda25
Kaj menite, katerega bo izbrala?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sonček je ....
20.5.2005 9:16:10   
Skye
Baby mogoče si enostavno nista bila usojena.......mlada si še....veš kaj vse te še čaka v življenju........zato pa uživaj kar se da, tud tebe čaka nekje tvoj sanjski moški;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sonček je ....
20.5.2005 9:16:27   
Skye
jaz rečem da nobenega:zmeden2:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sonček je ....
20.5.2005 9:26:06   
Neža81
Jaz rečem da nobenga, al pa če si bo kerga jo bo tisti zavrno.... al pa se motim.....

samo če je to SANJSKA ženska, potem jaz res vozim hruško z betonom :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Sonček je ....
20.5.2005 9:27:14   
Skye
:)-:)-:)

če je ona sanjska...kaj smo potem me......nad...ultra.....maxi....sanjske:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Sonček je ....
20.5.2005 9:30:20   
Linda25
Ne vem,

v petek nisem spremljala, tak da ne vem, kaj se je kej zgodl.

Bi ji pa privoščla, da jo izbrani odbije. Naj začuti to na lastni koži. Kako grdo se je do nekaterih fantov vedla, ne morem verjet???!! Halo, ta naj bi bila sanjska. Res...

Pa na začetku mi je bila še všeč. Danes pa.... Samo zaradi odnosov do določenih fantov

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Sonček je ....
20.5.2005 9:32:10   
Skye
Mislim da je dobra igralka. Bratranec od mojega :love: jo osebno pozna in je povedal da je zelo plitka:zmeden2:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Sonček je ....
20.5.2005 9:33:58   
Linda25
Kaj res. Nekaj sem slišala, baje hodi z enim s POP TV-ja - ne vem če to drži?

A tako, da je plitka hmmm:zmeden:.. Če je plitka potem je res sanjska...(ha, ha)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Sonček je ....
20.5.2005 9:37:07   
Anonimen
Meni je mami rekla, da se govori, da ne bo izbrala nobenega in da to dela le zaradi denarja, ki ga bo dobila.

Sicer jaz ne gledam tega, ker nimam kje, sem namrec na NL. No kot vidim po vasih prispevkih ne zamujam ravno veliko.:)-

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Sonček je ....
20.5.2005 10:17:58   
pupika
Pozdravljene punce. Danes je pa res tako lepo vreme, da smo zgleda vse naspidirane, pa še petek je povrhu.

Neža sem vidla, da imaš take probleme kot jaz z lasmi. Jaz si jih vsako jutro ravnam, ker brez ravnanja sem tudi jaz kot eno strašilo, vse mi štrli po svoje, pa še tolko las imam, da bi jih pol dala stran.

Glede sanjske ženske pa takole pupike, jaz mislim, da ne bo nobenega zbrala, kajti prejšnjič je Erjavec rekel, da bo naslednji teden znano koga bo zbrala, če bo zbrala. Tale sanjska niti malo ni sanjska, midva z mojmu se vsaki petek pred Tv tako smejiva, je nama fajn gledat, zarad fantov, ki so naredili dober šov.
Aja sem pa jaz tole Mišo enkrat videla v živo, pri frizerju, pa je bila ženska tolk vase zagledana, da se niti enkrat ni vsaj tako nasmejala, ne tako grdo, ampak brez glasa, samo usta bi morala malo dvigniti. Sem dobila tak občutek, da bi morali vsi tam okrog nje skakati. Je bila pa full fora s tisto lasuljo, točno tako je takrat gor probavala, ker ji je frizerka hotla narest rdeče pramene, pa je prej probala z tako frizuro, le da je bila rdeče barve. Pa je bila 100 * boljša z rdečo barvo, kot pa potem z tisto rjavo lasuljo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Sonček je ....
20.5.2005 10:37:22   
simonas
Joj kako je lepo videt, da ste take dobre volje. Jaz pa delam kot zamorc. Pa saj paše, bo vsaj šiht prej mimo, pol pa domov na sonček. Malo peljem :kuza: na sprehod, pa kaj postorimo okoli mojih :rozica::rozica::rozica:, pa še kaj se bo našlo. Glavno da :) sije...

Lep dan!

Simona

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Sonček je ....
20.5.2005 10:40:02   
PiaM
Nežika, dobra si...:bravo:;)
Ne vem pa zakaj me ta pesmica Sonček je in ti si skuštrana tako spominja na Baguško...:)-
Danes je moj D dan pa me sploh ne skrbi ali bo ali ne bo prišla teta s Krvavca, sem postala tudi cool kaj se tega tiče.Kot ti Nežika ;) se tudi jaz veselim da je življenje vendarle lepo in da imamo ob sebi ljudi, ki nas imajo radi...:):)

Babyangel, potolaži se s tem, da če ni bil pravi zate, je bolje, da se je to pokazalo na začetku vajine zveze, ko se na človeka ne navežeš tako zelo, kot v daljši zvezi.Tudi zate bo posijalo sonce.:);)

Za vsako eno :rozica:.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Sonček je ....
20.5.2005 14:00:45   
girly
ja, tole je pa lepo videt, tak optimizem :bravo:. sej jst sm dans tud neki dobre volje! najbrž sonček pa petek :bravo: pa vse skupi...pa sanjska ženska tud ja :)- . ta ženska je pa tud too much! maš prov, niti S od sanjska ni :)- .se bomo spet malo narežal, kok so eni adijo in še mislijo da so oh in sploh!

važno, da nam še polepša dan, ki je danes že tko al tko the best in wau, tko da človek sploh ne more bit žalosten in se mu kar samo smeje :)-

še naprej lep in najlepši dan ;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?