pupika
|
Pozdravljene punce. Danes je pa res tako lepo vreme, da smo zgleda vse naspidirane, pa še petek je povrhu. Neža sem vidla, da imaš take probleme kot jaz z lasmi. Jaz si jih vsako jutro ravnam, ker brez ravnanja sem tudi jaz kot eno strašilo, vse mi štrli po svoje, pa še tolko las imam, da bi jih pol dala stran. Glede sanjske ženske pa takole pupike, jaz mislim, da ne bo nobenega zbrala, kajti prejšnjič je Erjavec rekel, da bo naslednji teden znano koga bo zbrala, če bo zbrala. Tale sanjska niti malo ni sanjska, midva z mojmu se vsaki petek pred Tv tako smejiva, je nama fajn gledat, zarad fantov, ki so naredili dober šov. Aja sem pa jaz tole Mišo enkrat videla v živo, pri frizerju, pa je bila ženska tolk vase zagledana, da se niti enkrat ni vsaj tako nasmejala, ne tako grdo, ampak brez glasa, samo usta bi morala malo dvigniti. Sem dobila tak občutek, da bi morali vsi tam okrog nje skakati. Je bila pa full fora s tisto lasuljo, točno tako je takrat gor probavala, ker ji je frizerka hotla narest rdeče pramene, pa je prej probala z tako frizuro, le da je bila rdeče barve. Pa je bila 100 * boljša z rdečo barvo, kot pa potem z tisto rjavo lasuljo.
|