Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zanima me koliko pojejo vaši 1 letniki mleka? Ter kaj vse že jejo ali imajo sedaj vse dovoljeno ali moram še kar paziri na jajca, salamo, da bo meso prekuhano, in nekatere tropske sadeže?
Nas bi najbrz jedel vse, pa ne sme. Nič jajc, mleka, kakva, arašidov, konzervansov:(. Namest mleka dobi 2x na dan pregomin + rizeva kaisca z banano ali slivo ali grisolino, drgac pa ima ful rad dovoljeno marmelado na dovoljenem kruhu. Za kosilo imamo pa ta pravo govejo juhco (smo mogli črtat knorr kocke), notri zakuhan gres, pa kuhan krompir, kuhano zelenjavo, piscancje meso, pa mleto govedino in dovoljene špagetke ima tudi ful rad, pa pudin kuhan na kompotu, 1x na dan dobi sadno kasico (zmiksam banano, jabolko, kruh). To je pa tudi vec ali manj vse...zal:(
Kimi, odvisno, koliko sicer je. Moj Tibor je bil vedno bolj neješč, pa nas je to mleko ven vleklo. Če že nič drugega ni pojedel čez cel dan (skoraj nič), sem vsaj vedela, da s tem mlekom dobi tisto, kar rabi. Če pa otrok rad je, potem pa ni treba več tega mleka. Tako jaz mislim.
Se pridružujem predhodnicam. Pri enem letu je naš vragec jedel vse po vrsti, kar je pač blo za kosilo....
Na srečo ni preveč izbirčen (to ma po atiju)...edino palačink, špecljev (vodni vlivanci), carskega prazenca, pa smetane nima rad.
Sadje je ko mu je, razen jagode ---to zmerom. Ostalo pa samo pri babici in prababici, ker Mariborske banane so definitivno boljše od Ljubljanskih. Isto je pri kruhu.
Sladkih stvari nima kaj ekstra rad ima raje slane (PomBaer, al pa bobipalček)
Anže je (in je tud pri enem letu že jedel) čisto vse, kar jeva midva. Samega mleka itak ne pije - včasih kak požirek, vendar ima pa zelo rad sir in sirne namaze, skuto, jogurte, razne linote z mlekom, pudinge,... gledam, da ima vsaj en mlečni obrok na dan.