|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izračun datuma poroda - ponovno, saj vem
20.5.2005 8:36:59   
natja_
Zbrisali so se mi vsi priljubljeni linki :ups:, med drugim tudi link, ko si lahko izračunaš datum poroda - krog.
Mi lahko prosim pomagate?

natja
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.5.2005 8:43:14   
marty5
Greš na www.mama.si in potem tam klikneš na izračun datuma poroda (tisti krogec).

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2005 8:43:20   
Anonimen
Za link ne vem, si pa PDP izračunaš tako, da prvemu dnevu zadnje M prišteješ 7 dni in odšteješ 3 mesece.

(odgovor članu natja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2005 9:08:38   
natja_
1000x hvala :bravo:

natja :miska:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?