Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes - popust Mercator 29.5.2009 12:23:56
|
|
|
|
marsovcek
|
Jp, od 28.5. - 1..6. 20 % na vse plenice, otroške robčke in hrano frutek ter hipp.
|
|
RE: Danes - popust Mercator 29.5.2009 12:24:10
|
|
|
|
bskrle
|
dvojne pike
|
|
RE: Danes - popust Mercator 29.5.2009 12:25:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle dvojne pike o, a jih lahko tudi dvojno unovčiš? jaz jih grem danes popucat
|
|
|
|
RE: Danes - popust Mercator 29.5.2009 13:01:42
|
|
|
|
Tanchy
|
Ja, jaz sem danes že kupila plenice pa vlažilne robčke...samo poglej cene, ker ene so še bolj visoke k ponavad, pol jih pa na prejšnje znižajo . Vsaj men se zdi... Kupla sem Pampers vlažilne robčke ... pa so v Mullerju taka cena kot zdej v MC znižani...Plenice pa so malo, res malo nižje (sem preračunala ) No, vsaj pike dobiš še zraven...ker jih v Mullerju ne.
|
|
RE: Danes - popust Mercator 29.5.2009 13:04:41
|
|
|
|
Tanchy
|
Samo jaz primerja cene tistih stvari, ki jih sama kupujem . Znamke Lumpi ne uporabljamo.
|
|
RE: Danes - popust Mercator 29.5.2009 13:38:10
|
|
|
|
poli*
|
Glede teh popustov v mercatorju... kakšna reč pride res mal ceneje, ko je taka akcija (-20%). Ne verjemite pa zaklenjenim cenam (pol leta naj se neb spremenila) in podobno, ker sem na lastne oči videla (študentsko delo), da se ljudi prenaša okoli... cene kar višajo... mah, ni vredno govorit.
|
|
|
|
RE: Danes - popust Mercator 29.5.2009 13:42:55
|
|
|
|
emica2008
|
v mercarorju 3 dni prej zvišajo cene pol pa dajo vikend akcjio 20 ali 30% ceneje. tko da so cene iste in nič ne prefitiraš. in po vikend akciji je še dražje kot pa par dni nazaj.
|
|
|
|
RE: Danes - popust Mercator 29.5.2009 14:14:33
|
|
|
|
poli*
|
Js sm urejala neke cene in potem vidim, da je nova "akcija", ceno so pa zvišali za pol evra. Ma to je na vsak drugi ali tretji izdelek tako. Ja, ne se bati, da bodo na izgubi. Enako je s popustom TO. Ob ponedeljkih se zaključijo tedenske in vikend akcije, tako da v torek niso na izgubi..
|
|
|
|
RE: Danes - popust Mercator 30.5.2009 10:22:06
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: emica2008 v mercarorju 3 dni prej zvišajo cene pol pa dajo vikend akcjio 20 ali 30% ceneje. tko da so cene iste in nič ne prefitiraš. in po vikend akciji je še dražje kot pa par dni nazaj. Jaz sem včeraj nabavila plenice in predhodno Ni bila zvišana cena. Zagotovo.
|
|
RE: Danes - popust Mercator 30.5.2009 19:54:43
|
|
|
|
botrca
|
Akcija velja za vse plenice ne samo Lumpi...pa robčke in hrano Frutek in Hipp.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?