šolska torba (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

ribica. -> šolska torba (29.5.2009 8:32:14)

A imajo to tudi v kaki akciji?? Kupujemo torbo za prvošolko in te zadeve niso tako poceni. Tiste na kolesih pa sploh ne. Imajo mogoče kakšne akcije?? Smo pa iz mb.

Gordana-3 -> RE: šolska torba (29.5.2009 8:35:06)

v leonardu na gosposki imajo neko akcijo, mislim, da piše 30 % popust.

Anonimen -> RE: šolska torba (29.5.2009 8:35:36)

ribica....jaz se s torbo ne bi dajala u stroske....vsaj pri nas prvosolcki solske torbe cez teden puscajo v soli in jih samo ob petkih nosijo domov...tako, da ne vem ce se splača kaj predragega kupovat.

NEVA-1 -> RE: šolska torba (29.5.2009 9:07:23)

A jim boste že za v prvi razred kupili torbo na kolescih, men je kar mal preveč, jaz mu bom vrjetno kopila obično torbo, če bo seveda fant za-to

špelin@ -> RE: šolska torba (29.5.2009 9:11:43)

Na vem, kakšna je praksa pri vas v šoli, ampak pri nas so prvošolčki domov vsakodnevno nosili le copate, peresnice in beležko. V petek so prinesli še  opremo za športno vzgojo (kr. hlačke in majčko) in kdaj pa kdaj kakšen zvezek.

Tudi v drugem in tretjem razredu je bil dovolj le manjši nahrbtnik. Šele v četrtem razredu je bilo potrebno kupiti res konkretno, kvalitetno, "pravo" šolsko torbo.

blaža -> RE: šolska torba (29.5.2009 9:24:20)

Pri nas je na izbiro ali torba, ali pa kovček. Tak kovček, kot je bil včasih za v glasbeno šolo, če se kdo spomni.

Meni je vseeno boljša torba, da ne vleče tisti kovček, pa tudi kovčki niso tako zeloo poceni.

No ma itak ne bo ta torba samo za prvi razred, jo bo imel vsaj za dve tri leta.

Aja nosijo pa samo pred vikendi domov torbe in kovčke, če se ne motim. je pa vseeno boljše, če ima torbo na hrbtu, kot pa da vleče kovček v eni roki. Vsaj po moje.

Splišni -> RE: šolska torba (29.5.2009 9:29:19)

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ribica....jaz se s torbo ne bi dajala u stroske....vsaj pri nas prvosolcki solske torbe cez teden puscajo v soli in jih samo ob petkih nosijo domov...tako, da ne vem ce se splača kaj predragega kupovat.

Se strinjam. Pri nas še ob petkih v torbi prinesejo večinoma samo barvice, redko še en zvezek zraven.

Mi smo kupili eno Spiderman torbo za 30 evrov za 1. razred, sicer je trda in anatomsko oblikovana in vse, samo ni pa velika, bolj majhna je. Pa je še to preveč. Čisto lahko bi imel en nahrbtniček.

Pe še ker se okusi otrok tako hitro spreminjajo ... mojemu je trenutno vse, kar se mu je lani zdelo kul, "otročje".

Anonimen -> RE: šolska torba (29.5.2009 9:41:49)

meni se otrocki prav smilijo, ko jih vidim, ko grejo iz sole(prvo in drugo solcki) in je torba vecja od njih....pa se vem, da imajo v torbi samo par stvari...
brezveze se mi zdi. mi smo mojemu, lani, ko je bil v prvem razredu kupili navaden ruzak ninje zelve(sam si ga je zbral) in je bil fuuul zadovoljen z njim. letos ma gre v prvi razred mali, in mi na kraj pameti ne pade da bi mu kupila kako ornih torbo...

ribica. -> RE: šolska torba (29.5.2009 11:10:51)

ne me zdaj norobe razumet, ne bom ji zdaj neke turbo torbe nabasala, sam najbolj bednega nahrbtnika pa tud ne. Ker itak se poslužujem metode, da ne kupim vsako leto. Tak bomo verjetno zdaj kupili, pa pol nekaj časa mir, al pa vsaj dve leti. Mogoče imate pa prav, da letos res še ne rabi neke take "hude" torbe. Sam kolikor sem tukaj brala vaše teme, ni v vseh šolah tako da bi sam ob koncu tedna domov nosili torbo. Bo treba počakat, da bom na sestanku v šoli zvedla. Hvala za vaša mnenja!

staši -> RE: šolska torba (30.5.2009 21:58:49)

naši prvošolčki torbe ne rabijo ,dobijo v šoli kovčke.

Splišni -> RE: šolska torba (1.6.2009 14:00:12)

IZVIRNO SPOROČILO: staši

naši prvošolčki torbe ne rabijo ,dobijo v šoli kovčke.

Aja? S katerega planeta pa si ti?

sanja nk. -> RE: šolska torba (1.6.2009 20:46:46)

Zakaj pa že zdaj vse to kupujete [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

staši -> RE: šolska torba (1.6.2009 21:05:05)

OBČINA hrpelje -kozina  jim vsako šolsko leto podari kovčke ,sem pa iz planeta zemlja -primorska!!!!

.muki. -> RE: šolska torba (30.6.2009 23:08:34)

Pobrskaj malo na linku LOVEC NA CENE.

TIA22 -> RE: šolska torba (2.7.2009 15:19:55)

Jaz lahko rečem hvala bratu in njegovi punci, da sta mi pomagala in kupila šolsko torbo...pa so nam na roditeljskemu sestanku povedali, da v ponedeljek v šolski torbi prinesemo vse stvari, jih pustimo tam-potrebščine, torbe pa odnesemo starši domov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]