blaža -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (22.7.2009 19:18:21)
|
Čer![sm=smiley1.gif] Evo Blaž spi, Matija je še pred hišo. lepe slikice ste nalimale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. sem pa rekla, da se moram javit, ki sem Blaža stehtala. Ima natanko 9.700g in to ob 19ih zvečer. Se pravi, da od 12ih mesecev do 17ih ni šel gor niti grama.[sm=smiley36.gif] . Pa sploh slabo ne zgleda, nasprotno, je lih ta pravi za moje pojme, jutri ga bom še zmerla, ki je kar , pa me zanima kolko cm je zrasel.[sm=smiley1.gif] jutri sem fraj, moj tudi in otroka gresta v vrtec, ker imamo generalno. kopalnica je končno končana kar se tiče ploščic. Samo še stene nad keramiko manjkajo, pa bo vse narejeno. Jutri bova zglancala kopalnico, pa celo stanovanje v nulo!![sm=bravo.gif]. Tako, da bom mela pol mir. Še sesalec sem si sposodla od ene moje stranke čez. nončko si ga je takrat kupil za 1700e. Sem ga jaz nažicala, da si ga je kupu.[sm=smiley36.gif] In sem si ga sposodla, da bom globinsko vse jogije, pa en tepih v otroški sobi, pa še kej se bo našlo.[sm=smiley1.gif] drugače smo zdravi. V soboto mamo en piknik, v nedeljo verjetno peljemo otroke k moji mami, da še kej doma nardimo in to je to. naslenji teden pa delam samo v ponedeljek in sem pol cel teden fraj.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. ke uživancija. Matija bo šel za par dni k noni v Izolo, pa lahko še mi gremo za kak dan, da se bomo šli kopat.[sm=smiley1.gif] Alo se tipkamo. Februarka, sem te hotla vprašat kolko kg je mela tvoja ta mala, ko si se vstrašla, d ni vse ok.
|
|
|
|