blaža -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (24.12.2009 6:40:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka [sm=smiley36.gif] Blaža, men pa glih do avijacije ni, ker jo imam že mal dost [sm=smiley36.gif] Pri nas bo pa pečenka po dunajsko - prvič jo bom delala. V najslabšem primeru grem lahko kod šipca po burek, če se kej ne izide [sm=jezicek.gif] Zdej pa grem vodoravno, ker sem utrujena od izdelovanja okraskov za smrekco, Tarinih komentarjev [sm=jezicek.gif] in lepljenja snežaka, ki mu je Tara pol na vsak način hotla lopato iz rok vzet [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif] Uf Nizy, od kje teb energija za 4[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] pri nas je pa meso kr precej luksuz, ker moji bi ga itak skozi jedli, ma jaz sem grozna in ne pustim, da se je vsak dan meso. mora bit tudi zelenjavca, pa riž, pa vse sorte. Meso par x na tedne je dovolj, tako, da bo tale aviacija pravi luksuz.[sm=jezicek.gif] Ma hecam se. No tale piščančji žur je mojim ful dober, pa enostavno je za narest, pa sem rekla, da bom kar tole, ker itak bom najbrž spekla z amtijo še panetton in bo mnjamsi. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|