mala_pikica -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (13.12.2009 21:40:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Naša je še vedno na AM, sej veste da nisem nora na "obično" mleko, sploh ker je bila alergik [sm=smiley13.gif] Sploh pa ona iz kozarčka ne pije [sm=zmeden.gif] sem ji že velikokrat kakav ponujala pa ga noče [sm=zmeden.gif] In posledično seveda gresa ne kuham - še. Flaške pa nikoli ni pila v postelji, vedno jo spije oz je spila v dnevni in šla gor pančkat [sm=smiley1.gif] Sej tko zlo striktna nisem, lahko je samo 350 kaki dan, al pa 400, samo da bi mi pa 2,5 dcl na dan mleka dobila se mi zdi pa absolutno premalo [sm=zmeden.gif] Mogoče bi vseeno probala počasi z alpskim, če ji morda okus nepotegne več [sm=zmeden.gif] Čeprav zjutraj jo spije [sm=zmeden.gif]Al pa če vzamem onega za 2 leti + [sm=zmeden.gif] Grrr stalno neke nove fore [sm=zmeden.gif] Pozdravljena! Sem vesela, da je Tara ok. Glede mleka pa takole, jaz kupujem Lukcu tudi AM tisto 1+ ali pa 2+. Jaz mu bom to kupovala sigurno do 3 leta, pa mogoče še dalje, ga je tudi Lana pila do 3 leta. Luka pa nima flaške, ko sva se nehala dojiti, mu tudi flaške nisem ponujala. Jaz mu zjutraj in zvečer naredim AM in mu zgostim z njegovimi kašicami, ki jih uporabljava že od prej, ko je imel še probleme s kožo, so različnega okusa in jih zaenkrat še poje. So čisto podobne kot grisek, ali pa riž kuhan na navadnem mleku, ma je ogromno okusov, ampak jaz kupujem še tiste hipoalergene. Aja, pa Luka nikdar ne poje več kot 150ml. Ostalo pa poje še obšasno s skuto, sir, ipd.
|
|
|
|