dolenjka -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (3.11.2009 11:49:28)
|
Drugače pa dober dan [sm=smiley1.gif] Smo imeli fajn noč, lepo pančkali, jedli ob 1h, ob 4.30 je bil pa zgleda žejn, ker je samo 3 potegnil in spal do 7h [sm=smiley1.gif] Včeraj smo bili s Taro privič pri zobozdravniku pedontologu in sem čist navdušena nad pristopom [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Nobenega posiljevanja, mi3 je Maksom smo šli notri in nam je malo povedala o negi in ... T se je pa igrala v igralnici in pol se je šla asistentka z njo igrat in jo z avtomobilčkom notri pripeljala, pol sta vse v ordinaciji pregledali, risal in barvali...... seveda ji je zobke tudi pogledala potem, mal je bila huda ampak ne dolgo, ker je kmalu dobila nagrado in T je tut pozabila. Je lepo dala vsaki tetici papa in lupčka [sm=smiley36.gif] Pa za Maksa smo tudi že ščetko dobili [sm=smiley36.gif] V glavnem sem zelo zadovoljna da sem se končno sama angažirala, ker če čakam kdaj bo v našem ZD kaj, bo že kak črviček kje, tko da bomo zdaj kar redno hodili, naslednjič čez 1 mesec, da vidi, če smo kaj oblog uspeli odstraniti (bomo zdaj začeli zobno pasto uporabljati) in potem bomo hodili samo na kontrole [sm=smiley1.gif] Februarka, jaz sem za T vzela roza in rjav kombinezonček, da bo še za Maksa potem naslednje leto, čeveljčkov pa ne, ker je plastika [sm=smiley13.gif] Pa ne pozabi vsaj 3 šalice čaja spiti, pa sladkaj si ga, da ti bo boljši [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|