blaža -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (28.10.2009 7:23:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Blaža, mal se štulim [sm=smiley36.gif] Za spremembo lepotec in Stipe spita (danes je doma, ker imamo P), mi2 sva pa razturili spodnji štuk, da nama ni dolgčas [sm=smiley36.gif] Ponoči kr neki, tut AM čist neuspešno, ker je po dobrih 40 ml na flaši zaspal, tko da isto sranje kot joške, sam druga pakunga [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif] Čez 2 uri se je zbudil in jaz sem obupala, tko da je Stipe pogrel moje načrpano mleko iz hladilnika in se nekaj trudil, pa se je zgodba samo ponovila in pol je neki gunđal.....no, v glavnem zdaj je sitaucija taka, da jaz kofetkam in se igram z legicami, živalmi..... Paše [sm=smiley36.gif] ma ja to je itak čav adijo, ko pojma nimaš včasih kaj jim je, pol pa lahko samo ugibaš, al je lačen? al je preveč sit? al ni kupčka dobro podrl? al ga zvija? al je samo siten? [sm=jezicek.gif] bo šlo mimo.[sm=smiley1.gif] Eko moji so skoraj že tle.Še kavico z mamo spijem, pol pa grem, da pridem čim prej nazaj.[sm=smiley1.gif] sej vem da bom še pogrešala to, da je pri miru [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Čakam poletjeeee [sm=jezicek.gif] jaz tudiiiii. Še posebaj tle, ki je zima 8 mesecev in le malo toplo.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|