dolenjka -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (17.10.2009 9:43:22)
|
Jutro [sm=smiley1.gif] Buči, Tara je vsak dan bolj sestersko razpoložena [sm=smiley1.gif] Danes sem ga ravno dojila ko se je ona zbudila in potem sem jo po podiranju kupčka vprašala, če bi ga ona rada mal pestvala. Stipe se je ustrašil da je še premajhna, ampak sem mu razložila, da morava pustiti, ker ga bo lažje sprejela in res. Čela štala je bila, ko sem ga hotela nazaj [sm=smiley36.gif] Ona ga je pa tako ponosno držala, pa božala, pa lupčkala, pa moj moj Taci je skoz govorila [sm=smiley36.gif] [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Sej nisem vedla al nej jokam al se smejem [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Pa tko nežna je bila [sm=9nebesa.gif] Drugače smo super, samo lepotec je en navaden lenuhec in ponoči je tolk v komi ko se zbudi za jest, da poje glih za glih, tolk da se poteši in pol v komo pade in ni variante da ga zbudiš da bi še mal pojedel. In posledično smo jedli ob 4.30 in ob 6h se je že spet oglašal [sm=zmeden.gif] Sam se nisem dala, ker red mora bit. Stalno na joški zaradi lastne lenobe pa ne bo [sm=smiley13.gif] Sej mi je blo hudo, k sem mu z dudo težila, samo danes ponoči si bom prav cajt vzela, da se naje kot se zagre, ker 2 x se pa ne bomo zato zbujali [sm=zmeden.gif], vsaj ne na tak kratek interval. Ne pričakujem da bo kar po 6 ur spal, ampak 3 ure pa mora, ker municije je dost na razpolago [sm=smiley36.gif] Danes je en lep dan za martinčkanje, čeprav je precej hladno. Se bomo oblekli pa šli na điro [sm=bravo.gif] Carica in Stipe gresta zdaj v trgovino, pol pa župco pristavimo , otroci na spavanje, jaz pa za njimi [sm=jezicek.gif] No, sej Stipe bo šel tut verjetn, ker je žural včeraj. Je bil v Tivoliju na ZZ Top-ih [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|