Blacky* -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (24.9.2009 10:18:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: sem kar svojo vzela, ker sem bila itak čist fuč, za jakoba pa nisem vedela, kaj mu je ne kolk časa bo doma, kar se je pol izkazal, da sploh ni bil doma, jaz sem bla tko mal na stand by, če me kličejo iz vrtca, da je zakuhal, pa se ni nič od tega zgodilo[sm=smiley1.gif] sploh sem bila pa v 4 letih kar sem klele v službi 1x na bolniški 3 dni. drugač pa skoz pridna, tko da mislim, da nisem nič sumljiva[sm=smiley36.gif] ma ja... si bila pa res malo na bolniški samo toliko sem ti napisala, ker poznam eno, ki je imela kar težave ker je dala otroka v vrtec, bolniška je bila pa še odprta, pa je šlo za dejansko pol dneva... zdaj so pa sploh ratali pasji glede teh bolniških... tako delodajalci kot zavod... In ker folk izrablja bolniške bodo sedaj "usekali" na to področje in bomo nasrkali vsi... npr. čist mim mi je ta predlog, da bo bolniška za nego 65 %, isto kot za adrenalinske športe... res da je predlog... a vseeno... kot da je isto, če se jaz odločim, da bom skočila s padalom ali pa da otrok zboli...
|
|
|
|