scorpiogirl -> RE: plenice in robčki v vrtcih (24.6.2009 12:49:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE Jaz bi namreč pričakovala, da je cena potem manjša, če je potrebno vse prinesti. No, mogoče se pa motim in so dejansko cene v LJ različne, tako kot so vrtci različni? točno to se sprašujem jaz. bi bilo kar zanimivo pogledat cene (pa ne samo v Lj), če je kaj konkretne razlike glede na to, da nekje je vse v vrtcih, drugi moramo pa vse (plenice, mokre in suhe robčke, kremo za ritko) sami prinest. Pri nas porabijo ogromno plenic (za moje pojme jih čisto prepogosto previjajo), tudi vlažne robčke smo že trikrat prinesli (od 1. aprila), cena je pa vseeno precej visoka. Na podlagi česa pa je cena jasli toliko dražja kot starejših skupin, če ne zaradi plenic??? Ninocka, pri nas imajo od vsakega nekaj plenic, robčke in kremo na polici (zraven ime otroka), ostale pa podpisane skupaj v omari. no, meni bi se zdelo prav, da bi se to malo poenotilo po vrtcih. cene so povsod enako (ali vsaj približno enako) visoke, tole je pa vse še en dodaten strošek. Sicer nimam nič proti, če nosim v vrtec vse te zadeve, ampak potem naj bo vsaj cena mal nižja, no [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|