|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice in robčki v vrtcih
28.5.2009 16:21:22   
Taanikaa
mene pa zanima kako je drugje po vrtcih,namreč nam je bilo rečeno, da moramo plenice in robčke poskrbeti sami,slišala pa sem ,da naj bi te zadeve dal vrtec sam,tudi naša nečakinja hodi v vrtec in njim ni treba nositi nič. Je to res stvar,ki jo ima vrtec čez,ali je odvisno  od posameznih vrtcev,ali moramo to res starši nositi v vrtec sami?.Slišala sem že za nekaj primerov v LJ,ko so se starši zbunili,da naj bi te zadeve dal vrtec in pol ni bilo treba staršem devat,ker kao bi naj priskrbeli v vrtcih te stvari,sama se ne spoznam nato,zato sprašujem.
hvala za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice in robčki v vrtcih
28.5.2009 17:09:30   
barbara b
Pri nas starši prinesemo pleničke in robčke in meni je prav tako.
No jaz nisem iz LJ.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2009 17:15:49   
Isabellabina
No pri nas v jaslih smo starši vsak ponedeljek prinesli 5 plenic...v te naše plenice so otroci odšli domov.Za čas v vrtcu pa so uporabljali njihove.Robčki in serveti --te pa smo prinesli vsak september po en paket in jih je bilo dovolj za celo sezono.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2009 17:18:18   
dalara
Pri nas v vrtcu prinesejo starši svoje pleničke. Prinesejo jih cel paket, ko jih zmanjka, pa starše o tem obvestimo, da prinesejo naslednji paket. Veliko otrok ima alergijo na kakšne pleničke, zato je kar prav tako. Ker so dojenčki malo več smrkavi, prinesejo starši 2x v celem šolskem letu paket 100- tih robčkov. Mislim, da to ni tako velik strošek. 1x mesečno pa prinesejo tudi vlažilne robčke.
Pri nas se do sedaj ni še nihče pritoževal. Vsi starši so se s tem v začetku šolskega leta tudi strinjali.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2009 17:30:22   
pipic
ne nosimo nič,dolžnost vrtca je

(odgovor članu dalara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2009 17:43:58   
Lunka
V našem vrtcu (v Celju) ne rabimo nič nosit, poskrbijo sami za robčke in plenice.user posted image

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2009 18:54:26   
Vrtnica79
Nosimo samo plenice (Mb).

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Lunka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2009 19:22:03   
Lona76
Na spletni strani vrtca kamor smo vpisali našo user posted image  piše da uporabljajo pleničje lumpi in krpice za umivanje. Verjetno če pa imajo starši želje po pamperskah pa jih prinesejo. Vrtec je v lj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2009 20:23:09   
benika
No jaz nisem iz LJ.

Enako. Meni je tako prav, ker ima vsak otrok plenice, ki ustrezajo njegovi ritki. Naš je npr. dobil takoj vneto ritko, če so ga oblekle v Pampersko.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2009 20:25:15   
Taanikaa
hvala punce za info..je res zanimivo kako so si vrtci različni..bo treba mal prečekirat tole zadevo,bravo pa vsem vrtcem,ki priskrbijo sami za te rečiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2009 20:27:22   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: benika

No jaz nisem iz LJ.

Enako. Meni je tako prav, ker ima vsak otrok plenice, ki ustrezajo njegovi ritki. Naš je npr. dobil takoj vneto ritko, če so ga oblekle v Pampersko.

olja benčiuser posted image ..vidiš naš pa prav nič ni občutljiv in če bi lahko vrtec kril te stroške je meni čist prav,kr nekateri vrtci to kr malo zatajijo,dokler se starši malo ne zbunijo..sej pravim bo treba mal prečekirat

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2009 20:34:05   
diva 4
Ja, pri nas smo tudi sami nosili plenice in vlažilne robčke, kremico za ritko pa tudi papirnate robčke za nos.Je pa res , da vrtec , ki nudi vse to , to tudi zaračuna.Naš vrtec je bil še leto nazaj drugi najcenejši v SLO.Meni osebno je pasalo, da smo imeli svoje plenice, ker sta oba imela občutljive ritke.Jaz sem nesla v vrtec kar cel paket plenic in , ko so šle h kraju, je vzg. napisala listek , da jih naj prinesemo.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2009 21:34:37   
frutka_
Odvisno od vrtca!
Pri nas nosimo sami.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2009 21:38:42   
Najaa
Pri nas zagotavlja vrtec plenice. In če otroku ne odgovarjajo, zagotovi take, ki mu. Moja je npr. alergična na pampers in lumpi, ki so v vrtcu, zato ji dajejo huggies. In mi je fajn, da mi ni treba še za to skrbet.
Vlažilne in suhe robčke pa parkrat na leto prinesemo in imajo ful zaloge.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2009 23:28:55   
Anonimen
sem zaposlana v vtrcu-jasli.
starši prinašajo plenice od doma, ki so podpisane z imeni otrok. vsak ima pac svoje in je prav da so podpisane, ker ne vem če bi bile mame zadovoljne da bi zamešali, glede na to kako so občutljive do otrok, pa še konc koncev so ene dražje in ene cenejše, pa tud men neb blo lih vseen da v vrtec nosm pamperske, otroka mi pa v Lidl-ove zavijajo nrp. (glede cene mislim) no, toliko.
kar pa se tiče robčkov tako za nos kot mokrih robčkov pa jih zagotavlja vrtec. ne vem kako imajo lahko zalogo v nekaterih vrtcih, če vsak starš na začetku leta prinese ene mokre in ene robčke za nos!?user posted image  to je 14 paketov enih in drugih. no, če jim uspe, fajn, men je mal čudn glede na to da mi v enem tednu porabimo 3 pakete mokrih robčkov.
torej, pleničke starši sami, ostalo mi-slinčki, robčki taki in drugačni, praška pasta, hladilno mazilo, bepanten, trenerkice-pri nas so vse jaslični otroci oblečeni v naše, vrtčeve trenerkice, tako da tudi pri tem prišparamo mame s pranjem. user posted image  

lp, rebecca

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2009 7:47:14   
ksenjak
To ni dolžnost vrtcev, kot je ena napisala. Se pač razlikuje od vrtca do vrtca in je po moje odvisno tudi od prostih finančnih sredstev.
Pri nas nosimo podpisane plenice, do pred približno enega leta pa smo nosili tudi vlažne robčke.
Meni bi sicer tudi bolj odgovarjalo, da to priskrbi vrtec (na dan namreč za hčero porabijo cca 3-4 plenice, kar se meni zdi zelo veliko, saj doma čez vikend do 14.30 ure zagotovo ne porabimo toliko plenic) a tako pač je. Sem pa drugače zelo zelo zadovoljna z vrtcem in je to še najmanjša stvar, ki me moti.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2009 9:29:15   
resnično srečna
ko sem imela v jaslih prvega sina (14 let nazaj) so jih še povijali v navadne plenice...prosila sem, da naj ga zaradi tega, ker je alergik zavijajo v moje plenice...je pa res, da sem jim jih podpisala...

sicer so imeli na začetku neke izgovore kao da bo dlje časa v pleničkah pa je bil prvi med suhimi...

robčke smo nosili ko so povedale, da je zmanjkalo...govorim za papirnate robčke...in to celo vrtčevsko obdobje...ravno tako serviete...ampak smo se super organizirali in res nismo prišli več kot 1-2x letno na vrsto...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2009 9:45:52   
Anonimen
Mi smo nosili plenice cca. 20 na teden - podpisane. Vlažilnih robčkov, navadnih robčkov, krem, nismo nosili.

Nosimo pa zdaj zobno pasto. Na steni je velik seznam otrok in potem ko si na vrsti prineseš. Zobne ščetke pa dobijo v vrtcu.

(odgovor članu resnično srečna)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2009 9:46:54   
ksenija12
V vrtec nosite plenice? Pa robčke? Mi smo iz Lj...v vrtec nikoli še nismo rabili prinesti svojih plenic ali robčkov...v kakšnem vrtcu pa ste??

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.5.2009 9:56:07   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

V vrtec nosite plenice? Pa robčke? Mi smo iz Lj...v vrtec nikoli še nismo rabili prinesti svojih plenic ali robčkov...v kakšnem vrtcu pa ste??

V Kranju se že desetletja nosi, edino če so v zadnjih par letih kaj spremenili.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2009 9:59:13   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca*

sem zaposlana v vtrcu-jasli.
starši prinašajo plenice od doma, ki so podpisane z imeni otrok. vsak ima pac svoje in je prav da so podpisane, ker ne vem če bi bile mame zadovoljne da bi zamešali, glede na to kako so občutljive do otrok, pa še konc koncev so ene dražje in ene cenejše, pa tud men neb blo lih vseen da v vrtec nosm pamperske, otroka mi pa v Lidl-ove zavijajo nrp. (glede cene mislim) no, toliko.
kar pa se tiče robčkov tako za nos kot mokrih robčkov pa jih zagotavlja vrtec. ne vem kako imajo lahko zalogo v nekaterih vrtcih, če vsak starš na začetku leta prinese ene mokre in ene robčke za nos!?user posted image  to je 14 paketov enih in drugih. no, če jim uspe, fajn, men je mal čudn glede na to da mi v enem tednu porabimo 3 pakete mokrih robčkov.
torej, pleničke starši sami, ostalo mi-slinčki, robčki taki in drugačni, praška pasta, hladilno mazilo, bepanten, trenerkice-pri nas so vse jaslični otroci oblečeni v naše, vrtčeve trenerkice, tako da tudi pri tem prišparamo mame s pranjem. user posted image  

lp, rebecca

U, še svoja oblačila imate?
Pri nas so servietke in robčke (vlažne in navadne) priskrbeli v vrtcu. Plenice mi. Posteljnino pere vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.5.2009 14:44:17   
botrca
Mi nosimo in plenice, robčke, kremice...vse še posteljnino dobimo da jo sami doma operemo, ker vrtec nima pralnice, pa tudi kuhinje nimamo user posted image . Glavno, da položnica pride pravočasno user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2009 21:48:53   
Klaudia
Mi prinesemo samo čistilne robčke. V vrtcu je od 1.3.2009 pa smo jih prinesli 1x. Pravijo da jih imajo dosti. Sicer mi ni jasno kako, ampak ok...

Pleničke in ostale stvari priskrbi vrtec

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.6.2009 19:57:54   
Žaži
Od novega leta nosimo svoje pleničke in enkrat v sezoni prehladov en paket po 100 robčkov.
Vse ostalo priskrbi vrtec.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.6.2009 22:11:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca*

ne vem kako imajo lahko zalogo v nekaterih vrtcih, če vsak starš na začetku leta prinese ene mokre in ene robčke za nos!?user posted image  to je 14 paketov enih in drugih. no, če jim uspe, fajn, men je mal čudn glede na to da mi v enem tednu porabimo 3 pakete mokrih robčkov.

Je pa treba mal bolj pogosto prinest kot samo na začetku leta. Kaj pa med letom delate? S čem jih brišete? Jaz sem do zdaj nesla cca vsaka 2-3 mesece 2 paketa mokrih in tavelik paket suhih robčkov iz hoferja. Noski so celo zimo polni in jih je treba brisat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?