|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: clear blue črtica
29.5.2009 15:50:46   
evangelie
jz tud mislim, da si user posted image  No, pa vseeno še držim pesti teh nekaj dni...Naj ti ne bodo predolgi....user posted image

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.5.2009 16:04:37   
ellie
Evo...sem dala še jaz slike testov v album. Men je čudno, da bi se ti pojavila črtica, če ne bi bila nosečka. Ker ko sem delala test pa nisem bila noseča, ni bilo niti obrisa. Razen pri bc mini...kater mi je kazal ovulacijo.

Tak da...držim pesti za ponovni testuser posted image

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.5.2009 16:06:43   
spelci22
ellie sam tvojga albuma ne morem odpreti.....user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.5.2009 16:09:28   
ellie
hm...nobenega? zdaj sem nekaj spremenila...tak da probaj še ekrat pogledat. Jaz sem pa hotla pogledat album od miške...ko si napisala, da si tam videla sliko...pa mi piše, da nima nobenega albumauser posted image

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.5.2009 16:20:21   
spelci22
čaki sam miška ma še neko cifro zadi.....73?ma ne vem....pojdi pod javne albume tam ma objavleno

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.5.2009 16:21:18   
spelci22
ne gre še vedno ne.....piše član ne želi razkriti svojega profila....

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.5.2009 16:23:50   
ellie
kar tu v debati stisni spodaj album...ko imaš e-mail, z.s., album, blokiraj

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.5.2009 16:34:12   
ellie
sem pa jaz to slikala že 2 dni star test...tak da so črtice že mal zbledele

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.5.2009 16:44:55   
spelci22
no js mam to tvojo navpično najbolj levo najbolj izrazito črtico....ma ne vem...js še vedno nism 100%

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.5.2009 16:50:33   
ellie
Mogoče res počakaj še par dni pa probaj še enkrat nardit...clearblue pa še kakšnega drugega. Jaz sem vedno najprej delala bc mini...čeprav jim ni najbolj za zaupat...dokler ni res močna črtica. Ampak zdaj sem pa tak že kar nekak vedela, da sem noseča...še predn sem delala test. Pa še čisto nepričakovano se je zgodilo.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.5.2009 16:54:33   
gogabojan
Čestitke bodoča mamii!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot že mnoge predhodne punce, sem tudi jaz imela zelo zelo slabo viden pozitiven test.

Sem pa test delala 9 dni pred prihodom M. Me je lulat tiščalo, joške bolele. Tako da, sem vedela da sem noseča, le test je potrdil moje dvome.

In sedaj imamo 7 MESEČNEGA angelčka Roka.

Tako da kar pogumno. Pa še enkrat čestitke.

Srečno.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.5.2009 17:41:39   
isabeaux
sory spelci22 za pozen odgovor...ja pr men je bil dvakrat cb - test enak - identična tanka črtica ampak izrazita...pol pa se je malo prelivalo na debelo tako da se je drug rob komaj videl, prvi pa tako močno kot pr teb...., v 2 različnih mesecih so bili taki torej 4 cb - ji in je potem šlo...tak da kot sem napisala, upam da pr teb ostane plusek in se še odebeli...res pa je da sem obakrat delala dva testa in sta bila oba testa identična...tudi čez dva dni je bil tak plus...ko bi se že mogu odebelit...tako da ti priporočam, da poskusiš še enga nardit danes al pa jutr, in če se plusek odebeli ali pa kakorkoli drugače pokaže...da je plus...potem se pop moje nimaš kaj skrbet....user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 29.5.2009 17:43:35 >

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.5.2009 15:26:53   
zala1
Živjo, a lahko tudi meni pomagate in poveste, če je to +. Ne bi rada preveč upala, ker sem bila že tolikokrat razočarana. Slikco sem dala v album. Upam, da je po 6-ih mesecih končno uspelo. Hvala.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.5.2009 15:36:54   
Katy78
zala1, jaz sem prepričana, da je to TO! user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.5.2009 16:22:38   
katra55
zala1 kako lep plusek, čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.5.2009 16:34:50   
zala1
hvala, hvala. Res sem vesela, hkrati pa sem se začela bati, da nebi bilo kaj narobe. Enkrat sem že imela SS in to je bilo veliko razočaranje. Upam, da bo sedaj vse ok. Hvala še enkrat za čestitke. Juuuupppppiiiiii uspelo je user posted image !

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.5.2009 19:11:52   
Taddy78
spelci22 čez koliko časa pa si pogledala na test? Ker sem sama enkrat tudi prehitro delala en drugi test, na katerem v 10 minutah ni bilo ničesar, čez pol ure pa močni user posted image

Sicer sem jaz tudi mnenja, da je plus plus, pa naj bo še tako čuden, ampak če ti je drugi test pokazal samo eno črtico ne vem kaj bi rekla, ker CB mislim da je manj občutljiv kot ostali testi...

Pa vseeno ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.5.2009 20:19:47   
spelci22
bom ga delala jutri še enkrat z jutranjim urinom....delala sem ga v torek tk da bi moglo juti že kaj bit in bom delala spet CB...sem pa bila na njihovi strani in sem gledala kdaj bi lahko bil lažno pozitiven in js ne spadam zravem...tako da mislim, da + ne more kr tako bit ane?če ni potem ne more bit kr tk + ?!?al se je že kateri zgodilo da je bil CB + pa potem ni blo kaj????

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.5.2009 10:14:53   
Taddy78
Če je CB pozitiven je skorajda nemogoče da ni nosečnost, drugi testi so bolj vprašljivi, saj marsikateri zaznava ovulacijo, oz. kakšne druge hormonske spremembe...

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.5.2009 12:11:35   
isabeaux
No spelci je velik debel plus a neuser posted image ....sporoči nam, držimo vsi pestke zateuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 45
31.5.2009 18:09:53   
spelci22
mah vas moram razočarat....ali pa sem js defektna....danes je pa bil samo obris kjer bi morala bit črtica...sem pa pričakovala da se bo kvečemu odebelila....bomo videli...zgleda da sem js razred zaseuser posted image  vam sporočim ko bo kaj novega....

poljubček

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.5.2009 18:14:56   
isabeaux
user posted image user posted image  to pa ni nič dobrega, kdaj bi pa mogla biti tečka?

Upam da se še odebeli...user posted image

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.6.2009 12:55:56   
spelci22
dans bi mogla bit....pa ni še ne duha ne sluha....bomo videli...poročam...sj zato pa js mojmu skos govorim, da dokler ne pridem do ultrazvoka ne verjamem nobenmu testu...

lp

špelči

< Sporočilo je popravil spelci22 -- 2.6.2009 12:56:41 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.6.2009 17:36:59   
isabeaux
Mogoče pa bo vseeno nekaj...kaj veš....držim pesti....naredi mogoče še bc mini ...pa če se takoj pokaže črtica druga, pol maš lahko ful upanja....user posted image  pa še drag ni....tko da ...držim pesti....user posted image

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 49
16.8.2009 11:15:25   
Bgirl
Pozdravljene vse "forumašice" user posted image   

Že 2 meseca Cyclo-Progynova tabletke.. zdaj, ko sem končala z drugo škatlico sem sicer dobila menstruacijo, ampak imam nenormalno napet trebuh - sploh spodjni del trebuha in vpredelu jajčnikov. Pa tudi zadnja dva tedna me spremlja slabost, sploh ob večerih, da o bolečinah v trebuhu sploh ne govorim..

Morda gre le za stranske učinke omenjenih tablet, ker pa se čudno počutim, sem kljub temu, da sem dobila  user posted image  naredila test Clearblue.. in pokazal je: zelo debelo minus črtico, tista za plus pa je tanka kot las, skoraj nevidna - vidi se pod lučjo, pa še to zelo malo.. zdaj pa sem ZELO zmedena ?!!?!!

Je imela katera podobne izkušnje? user posted image

Za vsak odgovor se že vanprej zahvaljujem!

No, naj še povem, da si s partnerjem zelo zelo želiva user posted image

LP

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?