Taanikaa -> RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? (16.7.2009 8:50:24)
|
jutro Vesnozaver,jst sem se včeraj zvečer tehtala pa mi ni nič manj pokazalo,sem šla pa prej na vago pa mi je kilo manj pokazalo..sem se odločila da se bom tehtala vsake 10 dni,ravno z razlogom,ker če mi nebi nič manj pokazalo bi bila razočarana inbi znala prej obupat..sicer pa piše v moji različici da tudi če v 10 dneh ne pokaže nič manj kil,naj ne obupamo,ker potem nenadoma lahko zgubimo kr 4..brezveze na vagi stat non stop...jst imam danes škrobni dan,jedla bom krompir+ketchup+paradižnikovo solato-isto večerja,samo manj,za zajtrk sem pojedla 2 pomaranči...Vesnozaver a boš kej z oreščki kombinirala?..jst ko sem imela sadni dan sem jedla za kosilo juho zelenjavno,pa sem jo zlo malo pojedla,mi nekak ni šlo,pa vmes oreščki,večerjala sem pa sadno solato..ker sem bila v službi in ker prazen žakelj ne stoji pokonci,sem jedla preko celega dne po malem kak grižljaj sadja,oreščke,ni šlo drugače.. sem misla it ven malo s tamalim pa je že zdej tko vroče da sem se odločila da grema raje popoldan po njegovem spanju malo v kak šoping v kak center,bo fino hladilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|