Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 8:46:20
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Evo, pri 21 mesecih smo bili zadnjič cepljeni pred šolo. Tjaš ima 15,4kg in 91,5cm. Bil je zelo pohvaljen kako lepo govori in koliko zna/ve. Skratka mami ima cca 2m in pol . ooo kak lepo,super nena jst ko sem začela z ločevalno nisem niti deka zgubila v prvih 12 dneh,pol pa kr naenkrat,tk da sej bo,sam jst sem pa res jezna no,k mi stojijo kile..šment
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 8:49:03
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Evo še moji podatki, kile kažejo 72,5 torej vse skupaj -9,5
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 8:53:20
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Evo, pri 21 mesecih smo bili zadnjič cepljeni pred šolo. Tjaš ima 15,4kg in 91,5cm. Bil je zelo pohvaljen kako lepo govori in koliko zna/ve. Skratka mami ima cca 2m in pol . ooo kak lepo,super Res si lahko ponosna mamica.....otroci znajo veliko več kot pa mi starši milsimo nena jst ko sem začela z ločevalno nisem niti deka zgubila v prvih 12 dneh,pol pa kr naenkrat,tk da sej bo,sam jst sem pa res jezna no,k mi stojijo kile..šment ne bova izgubile upanja...prav
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 9:31:15
|
|
|
|
Vesnozaver
|
dan! meni tudi kile stojijo.....no, dkg vec je:) 84,7.....pa nic cudnega, vceraj je bil sadni dan, do vecera je slo, potem pa je mozek toaste delal,pa sem zmazala en toast s sirom in enega z maslom in marmelado, sment pingvincica bravo, skoraj 10 kg minusa
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 11:11:31
|
|
|
|
RAKICA1
|
ojla no moji podati so pa danes 67,40kg tko da sem kar vesela da sem nekaj malega dol spravila čestitke vsem za izgubljene kg druge pa sej bodo šle drug tedn dol samo ne upanje zgubiti
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 11:39:59
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica Evo še moji podatki, kile kažejo 72,5 torej vse skupaj -9,5 o pingi tebi gre pa zeeeloo lepo ,lepo te je bilo spoznat včeraj,upam da še kdaj ponoviva jst imam trenutno barvo na glavi-blont in čakam da si jo grem sprat,mali je pri babici,tko da imam malo časa kruzat tle gor nena kje pa,ne boma izgubile upanja ,sam men res ni jasno,pa sem pridna,res ne grešim več,pa ne gredo kile nič dol,upam no da bo kmalu kak premik spet,k mam še sam 4 kile za dol dat noooooo
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 16:18:48
|
|
|
|
ajtak
|
Samo spovedat sem se prišla... Danes gremo zvecer na piknik in čeprav imam sadni dan imam v planu jest vse kar bo ponujala miza. no in potem sem razmišljala v čem je fora da se cel dan stradam če že itak vem da bo šlo hujšanje v franže... no in sem za kosilo pojedla en krožnik špaetov bolognese, matr so bli dobri .
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 20:49:58
|
|
|
|
Taanikaa
|
čeeer a sem spet sama tle gor??? jst imam danes š dan za kosilo sem jedla kr fižolovo juho iz vrečke (ni blo cajta kuhat)+kos kruha +paradižnikovo solato,zdej sem pa za večerjo kuhan krompir jedla+solato..malo sem si tale škrobni dan ki je BTW meni najhujši ker sploh nevem kaj bi jedla ta dan,sem si ga malo priredila...jutri sem cel dan v službi,pa greva s sodelavcem na pizzo ja nič pol,sama s sabo se pa res ne mislim menit tle gor,tk da grem dol ..lep večer še naprej in punce javite se kaj,pingi najbrž nima časa,ker pakira nočko
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.8.2009 21:16:36
|
|
|
|
n€na
|
čer, jaz imam stalno prižgan računalnik in odprt RR, vendar imam status odjavljen, da se me ne vidi, če ne bi vsi mislili, da cele dneve visim na RR tako, da ti kar piši jaz itak pridem čekirat skoraj vsako minuto...no kadar imam čas Smo pa bili danes v Luciji in smo šli gledat kače, kuščarje, krokodile, pajke in želve... videli smo dvoglavo želvo imajo pa tudi kačo, ki pa se je skrila...verjetno je bilo pretoplo in se je hladila v kamniti votlini ...Zala je uživala, mi pa tudi, čeprav je bilo notri vroče za pop , kot v savni ...pa je sigurno šla kaka deka dol
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 8:57:23
|
|
|
|
n€na
|
jutro, evo kavica že kuhana
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 8:59:12
|
|
|
|
n€na
|
moram še tukaj vam pohvalit mojo pridno pupico....že dva dni je suha podnevi in ponoči Ne veste kako sem ponosna in mislim da sem zrasla tam nekje na 2,5m
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 10:02:01
|
|
|
|
n€na
|
LEP DAN
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:19:24
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Ne veste kako sem ponosna in mislim da sem zrasla tam nekje na 2,5m A ni fino k se kile kr stopijo ko enkrat took zrasteš Iskrene čestitke za suho ritko nas odvajanje še čaka, zaenkrat je interes bolj slab...
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:28:39
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica Evo še moji podatki, kile kažejo 72,5 torej vse skupaj -9,5 wwwwaaaawwww bravo.. .to pa je že lepa kilaža...se ti že pozna pomoje po hlačaš, majicah..bravo...
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:31:24
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na moram še tukaj vam pohvalit mojo pridno pupico....že dva dni je suha podnevi in ponoči Ne veste kako sem ponosna in mislim da sem zrasla tam nekje na 2,5m waw super koliko pa je stara tvoja punčka
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:34:28
|
|
|
|
n€na
|
Dan punce... vidim, da se tukaj nekaj dogaja Jaz sem imam danes škrobni dan in sem naredila tako slastne češpljeve cmoke...njami njami so bili dobri, edino kar je vsebuje tudi jajca in maslo, nisem pretiravala, ampak upam, da se maslo in jajce ne bosta poznala na vagi
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:37:02
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: n€na moram še tukaj vam pohvalit mojo pridno pupico....že dva dni je suha podnevi in ponoči Ne veste kako sem ponosna in mislim da sem zrasla tam nekje na 2,5m waw super koliko pa je stara tvoja punčka 2leti in 2 meseca res je pridna, se je sama odločila, da ne bo imela več pleničke, ker smo jo malo naplahtali...smo ji rekli, da nečak star dobro leto, lepo mamici pove da ga lulat in kakat in gre na stranišče...je rekla samo a tudi (jaz tudi) in od takrat naprej smo brez ..upam samo, da si ne premisli
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:41:46
|
|
|
|
hillmagic
|
Danes imam sadni dan, ki zopet ne bo čisto sadni. ...pa nič zato važno je da se dobro počutim in da bodo klie že še šle doli. Me je Pingvinčica kar malo motivirala. Moj mož bo v ponedeljek dobil vizo in lahko pride v Slovenijo živeti KONČNO IN HVALA BOGU. Prišel pa bo ko bom našla za nas novo štalco...upam da bo to kmalu... Moja Karuna ima 22 mesecev in je že 2 meseca brez pleničke čez dan, ponoči ji še vedno dam pleničko, Včasih je suha, spet drugič je mokra. . Začela je lulati na podstavek za WC školjko, sedaj pa gre raje na kahljico, pomoje zaradi tega ker v vrtcu vse na kahljico posedijo in ji je postalo to bolj všeč. Reče mami KAKALELE- to pomeni lulat ali kakat . Vroče je in danes ne bova nič posebnega počeli. Malo moram oblačila sortirat pa pakirat ker greva za 10 dni v Anglijo. Tuki je prevroče. Tam bo glih prav
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:47:59
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: n€na moram še tukaj vam pohvalit mojo pridno pupico....že dva dni je suha podnevi in ponoči Ne veste kako sem ponosna in mislim da sem zrasla tam nekje na 2,5m waw super koliko pa je stara tvoja punčka 2leti in 2 meseca res je pridna, se je sama odločila, da ne bo imela več pleničke, ker smo jo malo naplahtali...smo ji rekli, da nečak star dobro leto, lepo mamici pove da ga lulat in kakat in gre na stranišče...je rekla samo a tudi (jaz tudi) in od takrat naprej smo brez ..upam samo, da si ne premisli waw to je super, ko se enkrat začne ta faza. Moja je kar zgodna Je kar hitro začela. Eni prej drugi kasneje. Fino je poletje izkoristiti ker tudi če jim ujide ni take panike, ker jih hitro preoblečeš. Pozimi pa je to kar težje. Pa še plenic se več toliko ne porabi, kar me zelooo veseli.
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:52:08
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Dan punce... vidim, da se tukaj nekaj dogaja Jaz sem imam danes škrobni dan in sem naredila tako slastne češpljeve cmoke...njami njami so bili dobri, edino kar je vsebuje tudi jajca in maslo, nisem pretiravala, ampak upam, da se maslo in jajce ne bosta poznala na vagi ne bo se poznalo, nič se sikirat jaz imam sadni dan, pa sem prej pojedla kajzerico pa en brezmesni namaz pa še ajvar pa še en vegi zrezek ....pa se prav fino počutim....mah te sadni dnevi meni zdele že par krat niso uspeli, če sem v službi gre, če sem doma pa ne ravno najbolje
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 14:58:54
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Moj mož bo v ponedeljek dobil vizo in lahko pride v Slovenijo živeti KONČNO IN HVALA BOGU. Prišel pa bo ko bom našla za nas novo štalco...upam da bo to kmalu... Moja Karuna ima 22 mesecev in je že 2 meseca brez pleničke čez dan, ponoči ji še vedno dam pleničko, Včasih je suha, spet drugič je mokra. . Začela je lulati na podstavek za WC školjko, sedaj pa gre raje na kahljico, pomoje zaradi tega ker v vrtcu vse na kahljico posedijo in ji je postalo to bolj všeč. Reče mami KAKALELE- to pomeni lulat ali kakat .
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 15:25:01
|
|
|
|
hillmagic
|
N€na kakšen aplavz Thank you
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 16:04:07
|
|
|
|
n€na
|
Sem fulllllllll vesela zate Držim pesti še za stanovanje pol bo pa vse tako kot mora bit
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 20:22:03
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Sem fulllllllll vesela zate Držim pesti še za stanovanje pol bo pa vse tako kot mora bit čeeeeeeeer pod tale post se pa kr podpišem jst sem imela danes oh jedla pico,za večerjo sladoled,men kile še kr stojijo,sem imela že najnižje 64,15,pol pa kr drug dan 65,30 ..tolk sem že jezna pa pazim kaj jem in to,držim se diete pa še zmeri en shit no a na š dan lahko ješ cmoke????..uh bom jst tud,vsaj neki zdej da bom lahko jedla madoniš,kr nimam pojma kaj jest na ta dan.. evo počasi grem dol,se približuje neurje,sem kr rože umaknila,ker pol rabijo kr 2 tena da se pocajtajo,pa še zlomi mi jih čisto .. lepo se imejte in še eno vprašanje,kolk časa pa naj bi pol kile stale?????..kr men že 14 dni stojijo
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.8.2009 20:31:16
|
|
|
|
n€na
|
a na š dan lahko ješ cmoke????..uh bom jst tud,vsaj neki zdej da bom lahko jedla madoniš,kr nimam pojma kaj jest na ta dan.. po moje ja, ker krompir spada pod škrob..cmoki so pa narejeni iz krompirjevega testa..ne vem jaz sem jih jedla..sem nardila lajt varjanto...nisem pretiravala z moko, jaci in maslom...so pa prišli zelo rahli in tudi zelo dobri še eno vprašanje,kolk časa pa naj bi pol kile stale?????..kr men že 14 dni stojijo ....Znajo stati kar lep čas...ko bojo pa padle pa bodo za prav in potem se ne boš v ogledalu prepoznala Taanikaa titleAndStar(600,0,0,false,"","") Objave: 600 Status: odsoten si prišla že do lepe okrogle številke
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?