ajtak -> RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? (7.8.2009 7:22:03)
|
Dobro jutro [sm=smiley1.gif], danes je petek, dan za tehtnico. Moja kaže 95,5, kar je -5.5kg [sm=bravo.gif], moja teza torej se kar stoji a jaz se ne dam [sm=smiley2.gif]. Sem si sprintala knjigico ki jo je pripela vesnozaver in sploh sem cist navdusena nad novim nacinom prehranjevanja. Morda res stalno delam male pregrehe (pijem vodo z okusom, pijem belo kavo) a tako vsaj nebom predcasno obupala in ker sva oba z mozem navdusena nad trenutno hrano se zna zgodit da se bo tale nacin bolj ali manj ukoreninil, seveda zaradi zdravja nas vseh upam da bolj [sm=smiley1.gif]. Danes pri nas riz po tajsko - na olivnem olju preprazim celo cebulo,nato posteklenim riz (uporabljam rjavega dolnozrnatega) dodam na trakce narezane 3 paprike (rada imam Lidlov tris, da je lepo pisano) in na kolobarje narezan por. to dusim tako da pocasi dolivam vodo. Ko je riz ze skoraj kuhan dodam curry, sol, poper in wala- dober tek [sm=smiley1.gif]. Zraven pa veliiika skleda zelene solate. Za vecerjo pa solata s ciceriko in koruzo ter kos polnozrnatega kruha.
|
|
|
|