Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 13:02:20
|
|
|
|
tetka5
|
vesnozaver, a ti za posamezne obroke ješ samo eno vrsto sadja?? js se ponavad za zajterk napokam, pojem dve nektarini mal melone pa še mal lubenice če pa ratam med obroki lačna pa pojem mal lubenice.
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 13:07:38
|
|
|
|
Taanikaa
|
daaaan ja vesnozaver nimam leclerka blizu,bom kupila vago čez ene par dni,da me ne premami tehtanje tetka dobrodošla tudi tebi in čestitke za igubljene kilogramčke kruh-jst ga jem,na B dan jem meso +kruh +solata,al pa sem zadnjič imela psulj pa sem tud kruh jedla zraven je pa zdej po novem to obvezno črn kruh. jst imam pa danes škrobni dan,pa sem pozno domov prišla iz tepaij (z malim hodima na NFI),pa sem si kr krompir skuhala+ketchup+solato in sem se napokala uh danes sem prosta pa gremo mal v šoping pol ko se mali zbudi,tko da mislim da bom lepo zdržala dan,do večerje,sem pa jedla že ob 7:30 danes sadje pa vmes pila ful vode z malo limone stisnjene in kr gre zaenkrat,ni blo lakote vmes čutiti..se še pol kaj javim,punce veselo dietkajte naprej..papa aja kaj pa kava?????jst jo pijem z mlekom kr same res ne morem +natren..grešim ful s tem a ne?
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 13:08:57
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tetka5 vesnozaver, a ti za posamezne obroke ješ samo eno vrsto sadja?? js se ponavad za zajterk napokam, pojem dve nektarini mal melone pa še mal lubenice če pa ratam med obroki lačna pa pojem mal lubenice. tud jst jem ponavadi tko,jem v parih,pojem 2 banani,ali 2 jabolka, ali 2 nektarine,ali 2 breskvi,do kosila ponavadi zdržim pol pa popoldan še vmes če je sila kako jabolko ali dve ali dve breskvi... kr mešano sadje jst jem za sadnji dan za večerjo,za kosilo pa juho zelejavno tako rahlo(mal cvetačke+korenčka?..vbistvu je ful redka,sama čorba je bolj no
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 20.7.2009 13:09:59 >
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 13:18:02
|
|
|
|
tetka5
|
js tud pijem kavo z mlekom alpa belo kavo, ki jo tud sladkam ampak js se s tem ne obremenjujem...si rečem bom pa zvečer en kilometer več prerolala (čeprou ga pol ne )
< Sporočilo je popravil tetka5 -- 20.7.2009 13:29:57 >
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 13:45:33
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Sem ena izmed mnogih, ki jim/nam je v tem življenju dano, da smo baročno zalite . Ker sem že hujšala po tej dieti in kg tudi uspešno izgubila, bi se vam kar pridružila, ker nima smisla odpirat nove teme. Shujšala sem in se naprej držala ločevanja (kar precej striktno z manjšimi napakami), nesejo pa me sladke stvari . Še vedno jem do 12h le sadje in mi je kul. Sicer sem nekaj študirala o beljakovinski, pa sem prebrala več slabih kot dobrih stvari, ledvici imam pa le 2, tako da ... Ker se ne počutim dobro v svoji koži, grem spet v boj. Upam, da bom zdržala, ker se mi zdi, da mi ni čisto dobro naredilo klik v buči, ampak bolj tko, na rahlo. No, začela sem. Me vzamete sabo na pot?
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 14:56:39
|
|
|
|
hillmagic
|
hey punce...waw waw dobrodošle nove punce Me veseli. Mi smo se na morju super imeli, res je bilo fino pa tamala je čofala da je fino špricalo. Vreme je bilo OK samo v soboto je bilo zjutraj par hitrih ploh, drugače pa sonček. Sedaj sva zopet doma in ker prihaja do parih sprememb v našem družinskem okolju, sva z mojo mati zopet na bojni nogi in se zopet kaže v vlogi kače, ko ne veš da te bo pičila in še za nazaj. Kot da mi ne privošči da se mi stvari sestavljalo na bolje. Ahaa upam da se bom predihala in odprla vrata da slabo gre in da bo šlo vse dobro še naprej. Danes imam OH sem pojedla svedrčke z bučkami in malancanami. Jaz tudi ne jem nič z ajvarjem in tako kot so po knjigi recepti, jem tako da mi paše oz. imam rada za tisti dan. B je ponavadi sir, ribe, jogurt,burek.. Š je riž ali krompir, OH testenine ali pizza brez sira. Zraven vsega gre skleda solate ali sveža ali ala žar zelenjvava+ včasih juha+kruh. Baročne punce so moderne čez vse čase. Tudi meni je moj večkrat rekel da je fino ker ga nikjer nič ne žuli pa še zagrabi me lahko. a Tudi to ima poseben čar. Pridno hujšajte
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 15:35:28
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, bella dobrodosla tudi ti! vedno vec nas je, bravo!!! jaz jem eno vrsto sadja, mi pase. Saj ga pojem kolicinsko dovolj, prej sem pojedla pol melone. Sem lacna se malo, pa bo ze ob petih bom banano, za vecerjo pa se pol melone,pa bo! hillmagic super da ste uzivali na morju! sem kliknila na tvoj link in malo prebrala o tebi.....in lahko recem samo svaka cast res si super in drzim pesti,da bo vse kmalu tako, kot si zelis. Mi je hudo za mamo da je taka, kot sem rekla, pa ti res privoscim, da bos s svojo druzinico in je ne bos vec rabla poslusat! ja moj tud pravi, da mora nekaj met za primit sem rekla da ni take panike,da bi same kost in koza ratale iz mene
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 16:30:37
|
|
|
|
Taanikaa
|
uuu nas je pa res že nekaj hilmagic ne poznam tvoje zgodbe,te pa razumem kako ti je ker se zt mamo ne razumeš,ker se tud jst niti približno ne in sem do septembra odvisna od nje,ker mi otroka čuva,pa morem marsikaj požret pri njej..pravkar sem imela spet en tak prepir z njo da te mine,pa midve imava vsak dan ene scene,to se bo moralo končat slej ko prej in mislim da bom na koncu če bom hotela mirno živet prisiljena prekinit stike z njo..žalostno vendar resnično..če rabiš pogovor,karkoli,me lahko kontaktiraš pa se dogovorima za kak čvek,mogoče nama bo lažje bejbe pravkar sem spila gromozansko kavo...njamiiii...z mlekom +natrenom (kr tremi ) VZ (vesnozaver sem te kr preimenovala ) a ti si pa na sadju danes?..vau pol melone za večerjo???nimam dosti nikoli,jst si ponavadi mešano sadje naredim in to kr velik no ...ampak lubenica morem pa povedat da sem zadnjič pol dneva na wc-ju preždela ..sam odkar sem na dieti itak sam na vodo hodim se mi zdi
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 20.7.2009 18:29:43
|
|
|
|
hillmagic
|
Vesnozaver Hvala Taanikaa hvala tudi tebi. Jaz ne vem kaj ji je zadnji dni (moji mami) ker take spušča da bi se TAKOJ odselila pa da imam mir. Je bilo prav fino zadnjih 6 mesecov sedaj pa BUM Za vse nazaj in naprej. Ej Ej Ej prav bedno mi je ker se mi ne da več tega prenašat in ravno sedaj ker sem že vse uredila da bomo skupaj mi nekaj štrika da ne ve če bi mi pač en papir podpisala blablablabla ker se boji da se ne bom odselila. Sploh ji ni jasno da se bo moj mož SAMO IN NIČ DRUGEGA na našem (njenem) naslovu SAMO prijavil, kar še ne pomeni da bomo pri njej živeli. In tako je POČILO da se komaj diha doma. Prav žalostna sem, čeprav mi to ne bo nič pomagalo. Se moram kar skulirat pa čim prej spokat stran. Naj se odvija tako da bo za vse dobro a ne. Vesnozaver bravo za sadni dan upam, da zdržiš do konca Mene pa jutri sadje čaka...upam da bo šlo. Se grem še s Karuno poigrat pol pa umit, povečerat pa ajat
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.7.2009 10:10:16
|
|
|
|
abc100
|
Ojla! Danes zjutraj sem stopila na vago in me je skoraj kap. V trenutku sem se odločila, da grem na ločevalno dijeto. Pred leti sem se je že lotila, vendar sem kar hitro obupala (zdržala sem nekje 40 dni), vendar sem takrat vseeno izgubila nekje 10 kg. Upam, da mi tokrat uspe do konca zdržati. brala sem, da med sadnimi dnevi jeste oreščke. Je to dovoljeno? Pa neklje sem zasledila, da jeste burek. Se vam še javim.
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.7.2009 10:29:30
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dan! abc dobrodosla! jaz oresckov je jem, so pa dovoljeni. pa je drugi sadni dan za mano danes bom pa solatko z naribanim sirom, se bom odpovedala meseku, ker se mi je tako zalustalo sira a je katera tu iz mb slucajno? za kaksen kafe sprasujem
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.7.2009 10:37:44
|
|
|
|
Vesnozaver
|
aja pa se to, ce bo aktero zanimalo: kupila sem si zacimbni pripravek od Kotany pesto iz bucnih semen(vsebuje bučna semena, paradiznik, sol, čebulo, česen, papriko, baziliko, koper, poper, timijan) in pesto iz bazilike(paradiznik, čebula, sol, česen, korenje, pastinak, bazilika, poper, rožmarin, petersilj).........to zmesas z malo olivnega olja in vodo, v kateri so se kuhale testenine....bom poskusila na moj oh dan, pa sporocim, kako je!pomoje bo dobro, upam
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.7.2009 13:40:02
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Pozdravljene vse nove baročne lepotičke.
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.7.2009 13:42:05
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Hillmagic - ja taki so starši ja kaj češ. Tud pri nas so na trenutke taki rukerji, da te mine. Pač stari in mladi ne gremo skup tak je blo in bo. Sej verjamem, da so izjeme sam redke. Jaz komi čakam po eni strani, da se preselimo čist na svoje (september). Tebi pa pošiljam en .
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.7.2009 13:43:38
|
|
|
|
Pingvinčica
|
No zdej se morem pa še mal považit. Jutri odhajamo v toplice in nas do nedelje ni. Upam, da bo dopust minil z čim manj pregrehami. Se tipkamo še kaj zvečer. Zdaj pa letim pospravljat in pokat.
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.7.2009 13:59:06
|
|
|
|
hillmagic
|
Lepo uživaj v toplicah Pingvinčica.
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 21.7.2009 14:01:12
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Hvala.
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.7.2009 15:23:44
|
|
|
|
abc100
|
Živjo! zaenkrat se super počutim in mi ni nič težko. Imam pa nekaj vprašanj. Ali mi lahko poveste kakšne ideje, kaj jesti na kateri dan? Jaz imam eno tabelco, kjer so samo 3 različne stvari za vsak sklop. Ali lahko jem popečene bučke? Če ja, kdaj?
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.7.2009 21:39:58
|
|
|
|
Taanikaa
|
čer evo mene,za mano je sadni dan,danes sem šla na vago )na ločevalni sem od 11.6.) pa a je to možno da nisem šla nič dol?????????????????????????????????????????????? bom res šla po novo vago,sam sem pričakovala vsaj kako kilo no,pa po cunjah se mi zdi da sem šla dol,vaga pa še vedno kaže 70 ..nene to vaga men eki ne dela prav,morem it po digitalno..kolk sem jezna no
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.7.2009 21:40:39
|
|
|
|
hillmagic
|
Popečene bučke lahko ješ kot zelenjavo k vsaki jedi. Samo da ti ne plavajo v olju ampak ala žar priprava. Jaz jih jem skupaj z testaninami, da popražim narezano bučo, ali pa kot malo priloge k rižu če nisem že od riža sita, lahko pa tudi za beljakovine npr. če imaš veliko bučo ali malancan najprej prerežeš na pol po daljšem delu, daš ven meso oz. sredico od buče ali malancana, ki jo popražiš na vroči ponvi in dodaš začimbe. Potem to daš nazaj v prostor kjer je luknja in daš čez 2 ali 3 rezine sira in pečeš v pečici ene 30 minut. Pa dober tek. Moram pa povedat da mi klie stojijo . do sedaj -5 kg.
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 22.7.2009 21:51:21
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa čer evo mene,za mano je sadni dan,danes sem šla na vago )na ločevalni sem od 11.6.) pa a je to možno da nisem šla nič dol?????????????????????????????????????????????? bom res šla po novo vago,sam sem pričakovala vsaj kako kilo no,pa po cunjah se mi zdi da sem šla dol,vaga pa še vedno kaže 70 ..nene to vaga men eki ne dela prav,morem it po digitalno..kolk sem jezna no ooo ziher je z vago neki narobe Jaz sem šla na dieto 16.6. pa sem zgubila -5 kg čeprav kar grešim vmes to je res čudno da ti nič ne pokaže. Če lahko se pojdi kam drugam tehtat. Jaz sem se tudi drugje stehtala ker svoje nisem našla in le ta kaže 2 ali 3 kg viška. Tako da bi imela tudi najraje točno in mojo, samo bo sedaj ta ki jo imam ok ....ce bo kazala manj kg pa še boljše
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 23.7.2009 9:26:17
|
|
|
|
Taanikaa
|
ojla no danes sem šla spet na vago in je pokazalo -slabe 3 kile manj ,jst res nevem kaj je blo to včeraj,sem prav slabe volje bila,kr stale so mi kile na 70,danes sem pa šla za hec zjutraj na vago najmanj 5x ,pa še zdej 1x,pa je pokazalo -3kg,sem bla danes non stop na vagi ..evo zdej je pa motivacija za naprej..jeeeeeeeeeej juuuuuupiiiiiii kako veselje je to tole z bučkami je pa fajna ideja,danes imam b dan in bom jedla kr jajca,ker je že zdej tko vroče in pol če kuham se mi še bolj zagreje stanovanje,tk da danes so jajca k so hitro gotova ,za večerjo pa kak jogurt pojem in je to to...sem se pa res čudila sama sebi včeraj k sem bila cel dan na sadju za kosilo sem pojedla paradižnikovo solato pa sem kr zdržala no z bistveno manj oreščki,mislim pa da bom jst tole dieto šla kr brez vodnega dneva kr to se mi zdi pa res nebi zdržala no,pa še v službi pol delat,dvomim no,bom pa poskusila kolk dolg bo pač šlo brez hrane da sam pijem,itak je šele vodni dan nekje čez 2 tedna,do takrat bom še malo potuhtala dajmo punce dietkat naprej ,a ni luštn ko greš na vago pa vidiš da uspeva!!!!super
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 23.7.2009 13:58:21
|
|
|
|
tetka5
|
oila js mam pa danes OH in sem mela za kosilo marelične cmoke zvečer pa tortica taanikaa bravo za izgubljene kile drugač se pa ne sekirat, če se na vagi prou preveč še ne pokaže. js mam eno prjatlco, ki je z ločevalno začela v začetku leta in je blo pri njej isto. dva mesca se je matrala, na vagi se pa skor nč ni pokazal. no...pol je pa šla za 14 dni na dopust (tm je tud jedla po dieti), sam se ni nč tehtala in k je pršla nazaj je mela 7 kg manj. tko, da ne obupat zej sm se tud js odločila, da kšne tri tedne ne bom šla na vago, upam da bom zdržala. morm se pa pohvalt, da sem včerej brez težav nase spravla ene hlače, katere sem prej s težavo zapela
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 23.7.2009 14:06:31
|
|
|
|
bella02
|
taanikaa, verjetno res vaga štrajka Jaz imam danes prvi sadni dan in si bom naredila za kosilo eno solato. Sem pa ful pridna in se držim. Upam, da bo tako do konca. Sta pa že -2kg od ponedeljka (nisem začela na 50kg, ampak malo majn kot 2x po 50 ), sam enih 5 kg je to itak sam voda. Punce, pride obdobje, ko ne gre nič dol, sam ne obupat. Po tednu bo šlo spet naprej, verjemite, sem to že dala čez. A imate kaj organizirano, kdaj poveste rezultate tehtanja? Me smo to delale v ponedeljkih in je blo kar fino, ker imaš eno statistiko. Lep dan in gremo naprej! Uspelo nam bo!
|
|
|
|
RE: Kdo gre z mano na ločevalno-29.5.09??? 23.7.2009 20:32:24
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja hvala bejbike,za obupat res ni.. ja glede tehtanja pa jst predlagam tehtanje na 14 dni,ravno zato,ker kile včasih kr stojijo pa še bolj vesele bomo in še dodatna motivacija bo za naprej,al pa vsaj na 10 dni,ko so vidni rezultati.. danes sem imela B dan,je šlo kr lepo,pojedla sem jogurt,upam da bo jutri tud šlo,je vsak dan izziv ..se javim jutri..nočko in go girls!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?