db -> RE: zadnja možnost (29.5.2009 7:42:26)
|
glje tu sem najdla en članek če ti bo kaj pomagalo sicer je mal star ampak neke info so in se lahko naprej obrneš dajem ti nekaj predlogov, kako se boš lahko izkopala iz čustvenih bolečin. Skupina za razporočene deluje na družinskem frančiškanskem inštitutu v Ljubljani in Mariboru. Sam hodim v Ljubljano in srečanja so vsak prvi in tretji torek v mesecu ob 20 uri pri frančiškanih. Samo za letos (konec maja) je skupina zaključila s srečanji in bo ponovno srečanje šele septembra 2008. Skupino vodi pater dr. Christian Gostečnik. Prijave niso potrebne (vsaj za Ljubljano ne). Če potrebuješ še podrobnejše informacije, jih pokliči na njihovo številko 01 200 67 60. Oglasila se bo najverjetneje elektronska tajnica, kjer pusti svojo telefonsko številko in poklicali te bodo nazaj. Tudi sama se lahko pogovoriš s patrom Gostečnikom, ki je do pred nedavnim bil na voljo vsak petek. Samo priti moraš zgodaj v Ljublajno k frančiškanom, ker so čakalne vrste dolge. V Ljubljani pri jezuitih obstaja tudi skupina Srce (za razporočene), ki jo vodi pater Vilijem Lovše. Tudi pri njih je vsak dobrodošel in z veseljem mu pomagajo vsi (člani s svojimi izkušnjami in voditelj). Imajo tudi svoje glasilo (če hočeš, ti ga lahko pošljem). Predlagam, da se tam obrneš na go. Heleno Reščič [helena.rescic@kks-kamnik.si]. Žal mi čas in obveznosti ne dovoljujejo, da bi se udeležil njihovih srečanj, ki jih imajo sicer vsak ponedeljek po večerni maši, ki je ob 19:00 uri. Dobri terapevti, kjer si boš lahko ponovno izgradila svojo samozavest, so: - Alenka Berlot Košiček (svoje članke ima v prilogi dela Ona) MI DVA - Studio za kvaliteto odnosov, Podgorska pot 1 A, 1241 Kamnik Telefon: 031-318-652 (cena ure terapije: 37€) - pater Beno Lavrih (mobitel: 041 264 800) Sploh ni važno, če si bila poročena cerkveno ali ne. Vsi zgoraj navedeni ti bodo radi priskočili na pomoč in tako ublažili tvojo bolečino.
|
|
|
|