BarbaraGS -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del (19.6.2009 9:13:41)
|
dobro jutro :) no nase bolj neprespano, ampak kaj cmo...ni blo eo tahujsih hehe :) Morje pa sva midva sla vedno v tujino. Razen mogoce Dalmacije, mi hrvaska ni vsec. Lani pa sva se odlocila, da ker bo veliko novih stroskov za selitev, dojencka, pa kuza gre lahko z nama....in imava moznost bit na Krku skoro zastojn, da greva kar tja za en teden. Nikoli vec Hrvaska kot glavne pocitnice - NIKOLI. Tako se mi je vse skupaj zagabilo, da ne vem kje zacet z razlago: vsak dan dez, morje mrzlo, guzva na plazi, kot noseca sem se bolj vohala cigarete na tleh in umazanijo po plazi ki je ne cisti nihce, da o tem, da so zraven naju, ki sva se skrivala zraven grmickov vozili lulat in kakat otroke (zraven pa wc za placat), nic ni zastojn se tus in wc ne in vse je ultra drago. Raje malo potrpim in gremo vsi skupaj na Djerbo ali kam AI in imam vse prineseno k riti, cisto je in ce je morje preumazano ali premrzlo, imam fajn bazene in zabavo. Zveni mal razvajeno ampak ko se enkrat navadis tega, je vse slabse skoroda nesprejemljivo. Zame je tisti teden morja res uzivancija in sprostitev, ne pa da placam in se skrivam v sobi zaradi mraza in grdega vremena. To lahko pocnem tudi doma :)
|
|
|
|