BarbaraGS -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del (16.6.2009 22:42:01)
|
brkn - jaz je tudi se nimam, pa nisem noseca ;) sem delala test imam pa dobro novico - tiscanje scitnice je zdaj normalno glede na mnenje zdravnika, izvidi so super in lahko postopoma neham s tabletami juhuuuuuu. to pomeni, da bom kmalu lahko zacela delat na novi bebici, sam da se rdeca pojavi :) majchy: mi imamo ogromnega psa in cist super shaja v stanovanju s tamalo. Nezen je full, jo povoha vcasih, cuva ce joce, drugace pa ima dovolj opravkov sam s sabo hehe. Ne pozabit naredit psicki kotilnice, da ne bo pomendrala mladickov (tam kjer ima za kotit, ji ob stenah das robove, ki ne segajo do tal, tak da lahko mladicki zlezejo tja, ce se slucajno hopsne na njih. Kar se nehote zelo pogosto hehe). Pa kot sem ze napisala ta veterinar krsi zakon in se mi zdi grozno kaksne veternarje imamo. Je pa nastal ta zakon ker se je izkoriscala evtanazija za vsak prdec lastnikov. Pa je bolj pomembno, da se ljudje bolj usmerijo v preventivo kot pa v nehumano kurativo situacije. Ves, sej ti ne stejes v to skupino, da me nebi narobe razumela, sam zeloooo zeloooo sem prizadeta kot kinolog, ko slisim kaksni ljudje delajo v tej stroki. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|