Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:19:11
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, plavo-rjavo očke zgleda tako, da je plavo in ma not rjave pikice... pupka, hitro se uči našga jezika ja! Pa ne pozabi na naš G!!! Ta je ta najbolj težek! vem, so mi že poskušali pubeci od tam dol dopovedat da G ni H ampak H.... no, sliši se meni isto, sam baje da ni... Tak da me bo moral moj še mal v oke vzet
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:19:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo tole sicer ni samopostavljiv sma mi je všeč k se ga da dol zapret in se lahko na plaži preoblečeš al pa otroke not zakleneš in greš plavat sej se hecam, da ne bo katera misla da bi kej tagela naredla kje pa si to našla? intersport in cena a mogoče veš, ker zgleda super, pa še mali lahk not zaklenem ta zgoraja je 19€ ta spodaj pa 39€ več najdete v tem katalogu na netu http://www.intersport.si/static/cms/sites/intersport.si/media/ponudba/pohodnistvo/mck_katalog_2008.pdf
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:19:26
|
|
|
|
sunny24
|
Vse k greste pančat vam želim lahko nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:20:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame na biotehniški fakulteti ob delu delam smer zootehnik vedet morm pa vse od mleka kak moraš pravilno vzorce vzet, pa kolk somatckih celic je pa potem v katero klaso spada pa tak dalje A ni KOLUMBO tudi tole delala??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:20:29
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, plavo-rjavo očke zgleda tako, da je plavo in ma not rjave pikice... aha zdej pa štekam...sem že fabe mešala pa mi ni blo jasn pr nas ma pa erik plave oke pa blond lase....midva oba rjavooka in rjavolasa..no moj ma že đentelmanske sive pramene...pa poštar sploh ne more do gor k tolk zaklepajo ta blok da je joj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:20:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: claud učke- od sestrične tamau je mel pol leta ful modre zdj ma pa rjave.....tko da pomoje se bojo larissi tud spremenile---zdj ma modre..jst mam rjave moj pa zelene.... kao se mu lahk pred dopolnenim 1 lčetom starosti spremenijo. moja tastarej je mela roj. rjave pa jih ma še zej pri 20 mesecih. tamal čmrl pa zelene po men. florjan se je rodil z rjavimi in so se mu spremenile v ful modre pa pol nazaj v rjave in zdej ima rjave
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:20:53
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, plavo-rjavo očke zgleda tako, da je plavo in ma not rjave pikice... pupka, hitro se uči našga jezika ja! Pa ne pozabi na naš G!!! Ta je ta najbolj težek! vem, so mi že poskušali pubeci od tam dol dopovedat da G ni H ampak H.... no, sliši se meni isto, sam baje da ni... Tak da me bo moral moj še mal v oke vzet Ni isto, ni! Pol te bom še jst u roke primla pa boš znala rečt...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:20:54
|
|
|
|
Pupka
|
še sem tu sam me ni več Je mela majchy prav- res sem ratala dovisnica. Zdravo, sem A.G. in sem odvisna od čvekanja na RR.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 22:21:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:22:01
|
|
|
|
sunny24
|
Zdravo A.G. ...
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 22:22:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:22:56
|
|
|
|
tanci29
|
zdravo a.g. radi te imamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:23:22
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka še sem tu sam me ni več Je mela majchy prav- res sem ratala dovisnica. Zdravo, sem A.G. in sem odvisna od čvekanja na RR. se podpišem Sm že rekla lahko noč, pa še kr tuki visim, k se bojim da bi kj zamudila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:23:31
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Zdravo A.G. ... No, to sem čakala Zaj pa- ADIJOOOOOO
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:23:42
|
|
|
|
tanci29
|
vse k greste spat lahko nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:24:10
|
|
|
|
sunny24
|
NEEEEEEEEEEEE IT ŠE!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:24:12
|
|
|
|
Ajvy
|
joj...kaj je vse to okoli mene..... iiiiiiiiiiiiii spanje pravičnega.... jaz in moja sestrica midve tko, mal fotomateriala, da nas naute pozabli...ker sledit vam definitvno ne morem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:24:13
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Mamice... Prosim, če mi lahko katera pove, pri 3 mesecih cepijo ... Kdaj pa potem dobi cepljenje za rotavirus in koliko je razlike med 1 dozo in 2 dozo rotavirusa... A to tudi dobi z inekcijo? Rotarix lahko dobi skupaj z obveznim cepljenjem pri 3 m... Med eno in drugo ampulo Rotarix-a pa mora biti razmaka cca. 6 tednov. Rotarix je v brizgi (mislim, da 3ml) in popije... hvala....:) kako si kaj ti?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:24:16
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 zdravo a.g. radi te imamo Hvala, hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:25:14
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 NEEEEEEEEEEEE IT ŠE!!!!! N, tebe nebi vzeli za kakega mentorja pr odvajanju
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 22:25:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:25:56
|
|
|
|
sunny24
|
iiiiiiiiiiiiiiii ajvy, kaki cukri!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:26:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 UPAM ,DA TUKAJ SKUPAJ NADALJUJEMO,KJER SMO OSTALE,DA NAS BO VEDNO VEČ IN DA SKUPAJ SPREMLJAMO NAŠE PTIČKE IN ČEBELICE MED ODRAŠČANJEM!!!!!!! VESELA SEM,DA SEM VAS SPOZNALA,KER STE RES SUPER PUNCE(IN SUPER ČVEKE)!!!! se podpišem, sam nisem vas še v živo spoznala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 22:26:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pr nas ma pa erik plave oke pa blond lase....midva oba rjavooka in rjavolasa..no moj ma že đentelmanske sive pramene...pa poštar sploh ne more do gor k tolk zaklepajo ta blok da je joj Si pa ti šla mogoče kdaj kej podpisat dol.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 22:26:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......