piskot -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del (28.5.2009 19:47:37)
|
cer. ena prednost tega, da martina prenasamo tecnega popoldan ker ni spal je v tem, da pol pade v nezavest ob 19h [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. zdaj oba ze spita. jaz sem bila prepricana da vam vsi, ki so na flasah spijo celo noc. pa berem da ni cist tko. mlea tale tvoj onasis je pa potemtakem cist navaden moski, moj tud kima, ja okej, se vse zmeniva, pol ga pa klicem, ker vse pozabi. ahhh, ja... vandame ooooh, jaz sem ti pa fous. ti torej zivis nekje v hribih, v katerem koncu bohinja pa?. jest bi tud. ne pa tale blok ... upam da vsaj enkrat do ene bajte pridem. ursa, mlea pri nas je zdaj cez dan brez plenice, kaksen mesec. prej ni slo, vedno je povedal prepozno. zdaj pa pove pravocasno, edino za kakat hoce imeti vcasih plenico. ponoci jo imamo se. kayica brusnice. jaz sem imela med nosecnostjo 2× vnet mehur, pa sem obakrat z brusnicami in cajem spravila vse v red. bad girl vprasaj na MON-u, forum dojenje. surf nasa je najbolj srecna, ce jo drzimo pokonci. ampak poskusamo cim manj, sede ji tudi na roki, tako da dol gleda. sem jo pa imela zdaj ze 3× v kenguruju in fuuuul uziva.
|
|
|
|