Darilo za obhajilo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

borci -> Darilo za obhajilo (27.5.2009 22:37:24)

Iščemo predloge za darilo za obhajilo za hčerko dobrega kolega, saj smo povabljeni že v cerkev in potem v gostilno.

Pa še eno vpr.: darilo za 7 letno pupo.

lp

Isabellabina -> RE: Darilo za obhajilo (27.5.2009 22:39:33)

Nevem no za obhajilo se nikoli ni dajalo darila!!! To je sedaj ena nova modna muha.....Če pa že moraš potem ji daj denar pa naj ji mamica kupi kar rabi.

Hans -> RE: Darilo za obhajilo (28.5.2009 7:47:46)

Stara sem preko tridest let in sem bila pri obhajilu dvajset let nazaj pa sem dobila darilo.

Mi smo bili na obhajilu 14 dni nazaj. Dekle, ki je šlo k obhajilu je bilo najbolj veselo denarja. Pa mogoče kakšne knjige, lepih oblačil. Če nisi za dajanje denarja mogoče darilni bon za kopanje v kakšnem bazenu. Predlagam pa, da ne kupuješ verižic, ur, prstanov. Naša obhajanka je naprimer dobila štiri ure.

borci -> RE: Darilo za obhajilo (28.5.2009 9:38:37)

saj sem mislila kakšno knjigo ali pa album za slike. kaj pa berejo sploh devetletnice?

suzy85 -> RE: Darilo za obhajilo (28.5.2009 10:20:00)

IZVIRNO SPOROČILO: borci

saj sem mislila kakšno knjigo ali pa album za slike. kaj pa berejo sploh devetletnice?

album za slike ali kakšen lep okvir je meni vedno dobra ideja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] zraven pa nekaj denarja v kuverti in je prav lepo darilo!

*pepelka* -> RE: Darilo za obhajilo (28.5.2009 12:21:33)

Poglej malo na strani od ognjišča, tam imaš obhailna darila, drugače pa imajo v zvonu v lj, ogromno primernih stvari, pa malo denarja daš zraven in to je to

bamoocham -> RE: Darilo za obhajilo (28.5.2009 18:40:19)

V nedeljo sma bila z mojim na obhajilu nečakinje, stara 9 let. Pa sma ji dala 40e v kuverto, pa je.

princeska29 -> RE: Darilo za obhajilo (28.5.2009 21:59:49)

moja krščenka gre v nedeljo k obhajilu in ji ne bom kupovala nič ampak bom ji napisala čestitko in zraven bom ji dala denar ampak ne v kuverto ampak v kinder jajčko da bo malo presenečena!!!danes sem eno kinder jajčko lepo spravla na pol vzela ven rumenjaček z igračko in nato v ta rumenjaček dala 50 eurov natp sem obe polovici čokolase malce zagrela in ju nežno stisnila skupaj da sta se sprijeli.potem sem lepo zavila v papirček od kinder jajčke.vse bkupaj bom dala v darilno vrečko pa bo.bomo videli kakšen bo odziv.
in kakšna se vam zdi ta ideja?????

suzy85 -> RE: Darilo za obhajilo (29.5.2009 10:28:11)

IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

moja krščenka gre v nedeljo k obhajilu in ji ne bom kupovala nič ampak bom ji napisala čestitko in zraven bom ji dala denar ampak ne v kuverto ampak v kinder jajčko da bo malo presenečena!!!danes sem eno kinder jajčko lepo spravla na pol vzela ven rumenjaček z igračko in nato v ta rumenjaček dala 50 eurov natp sem obe polovici čokolase malce zagrela in ju nežno stisnila skupaj da sta se sprijeli.potem sem lepo zavila v papirček od kinder jajčke.vse bkupaj bom dala v darilno vrečko pa bo.bomo videli kakšen bo odziv.
in kakšna se vam zdi ta ideja?????

pazi, da je ne bo dala komu drugemo za pojest! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  drugače je pa dobra ideja![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

simonas -> RE: Darilo za obhajilo (1.7.2009 9:17:29)

Lahko se da par bankovcev aranžirat v majhen šopek... dobijo se tudi že zelo zanimivi darilni ovitki za denar.

Ali pa res kak okvir za sliko, album, knjiga...

Stran: [1]