|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaginalete
19.5.2005 21:06:03   
gabie
Ojla,
:) Ali mogoče katera ve, če se lahko v času nosečnosti zdravi vnetje z vaginaletami. Jaz sem v 8 tednu in me srbi in peče, (takšne težave sem imela že prej), zdaj mi je ginekolog predpisal vaginalete Borax, pa mu ne zaupam, povsem, če jih lahko uporabim ali ne? Kaj menite ve, je imela katera podobno izkušnjo?
lp,
Gaby
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vaginalete
19.5.2005 21:11:54   
Jančika_
Nekatere punce pravijo, da so jih po nasvetu G jemale v nosečnosti, ampak moj mi jih je izrecno odsvetoval. Dal mi je Vagisan, potem ko Canesten 2x ni pomagal.

(odgovor članu gabie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vaginalete
19.5.2005 21:42:54   
Jessy
Meni je G rekel ,da so v času nosečnosti in tudi nasploh najboljše vaginalete Natriitetraboratis, saj delujejo le na principu uravnavanja pH nožnice in v bistvu sploh niso zdravilo.

(odgovor članu gabie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vaginalete
20.5.2005 7:47:28   
bobek05
Meni G ni hotel dati vaginalet dokler nisem dopolnila 12t.. Takrat vnetje še ni bilo prehudo, pa je rekel, da bova počakala. Po 12t pa mi je dal vaginalete Canesten, ki sem si jih vstavljala v nožnico 3 dni (vsak večer eno), pa je takoj minilo - od takrat nisem več imela problemov z vnetji...

Lp

Bobek + :duda: 33t 5/7

(odgovor članu gabie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vaginalete
20.5.2005 8:44:30   
NINA78
Jaz sem vaginalete Gyno-Daktarin (7 svečk) jemala v 6. in 8. TN, sedaj pa ponovno v 20. TN, ker imam pogosta vnetja. Moja G trdi, da je bolje to takoj pozdravit, da se ne bi še bolj razširilo (baje lahko vpliva na spontani splav). Ne vem kaj je res, vsak trdi drugače, ampak moja izkušnja je taka. Jaz sem 2 škatlici jemala v prvem tromesečju in sedaj v drugem moram zopet dve porabit. Jaz sem in bom to jemala, saj po mojem G ja ve kaj dela in ne bi škodila našim :duda:. Pa lep pozdrav. Nina.

(odgovor članu gabie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vaginalete
20.5.2005 9:15:23   
Lana_s
Meni je predpisala Vagisan in Canesten, pomagalo pa mi ni nobeno. Na srečo nimam vnetja (me ne srbi in ne peče), samo veliko belega toka in sma obupali - mi kaj močnejšega ne da. Preberi v navodilih pri teh tabletah, saj more pisati če jih v nosečnosti lahko uporabljaš ali ne.

(odgovor članu gabie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vaginalete
20.5.2005 11:33:47   
gabie
Najlepša hvala vsem za nasvete.
lp,
Gaby

(odgovor članu gabie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vaginalete
20.5.2005 12:48:34   
Anonimen
Sicer jz še nisem imela takšnih težav, vendar je neki moji kolegici ginekologinja svetovala, da naj tampon namoči v jogurt in si ga vstavi. Žal pa ne vem, kako se obnese, jz mislim, da je to bolj namenjeno za uravnavanje ph v nožnici, pri vnetjih pa dvomim, da je kakšen učinek..

(odgovor članu gabie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   vaginalete
20.5.2005 12:50:06   
Anonimen
..ampak poskusiti ni greh, škodovati pa tudi ne more. (to sem še pozabila pripisat)

(odgovor članu gabie)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   vaginalete
20.5.2005 14:33:46   
Jessy
Tisto s tamponom, namočenim v jogurt SE zelo dobro obnese - preverjeno!!! Ampak potrebuješ jogurt z acidofilus bakterijami, torej vsak probiotični je vredu.

(odgovor članu gabie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?