|
RE: Sekteri v Hoferjih, Lidlih 8.6.2009 12:07:15
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Glede na to, da smo tako izbirčni, da nam čučavci ne pašejo..... da nam ne odgovarjajo wcji za invalide..... da tistih zelenih škatel, ki jih imajo na javnih prireditvah sploh ne omenjam.....da bi nas vsaka banka, vsaka mala štacuna bila dolžna spustiti v svoje wcje, ki so samo za osebje.....je najboljše, da kahle nosimo vsepovsod zraven....... Liliana, kot sem že napisala, bi takim privoščila, da se jih zgodi kaj takega Kot prvo, Hofer zame ni mala štacuna, niti nisem rekla, da so me dolžni spustiti v svoj wc Če pa vidijo zadrego - saj se mi je dogajalo že tudi proti koncu nosečnosti, da me je zagrabilo - pa bemu mast, da bi vsaj jaz pomagala, res dvomim, da bi kdo zartadi tega izgubil službo Drugo, terena, kjer sem šla nekaj iskat za frendico, ker je v CE zmanjkalo, v MB nisem poznala Tretje, ne ser.jem vsepovprek, v 99 % za to doma uporabljam stranišče Če ne več, kaj je sila, potem ne sodi, ker sme jokala zraven, tako me je bilo sram in strah, če bi me kdo videl In peto ali šestnajsto - da, za moje pojme bi vsaka banka, cvetličarna ipd. morala imeti urejene sanitarije - če ne že zaradi odraslih, ki kao lahko potrpimo, pa zaradi otrok, ker tudi te včasih vzamemo po opravkih s seboj Če ne že vsaka posamezna trgovina, banka, pa vsaj skupne toalete, kot je to urejeno v večjih centrih V tujino gre za zaklenjene wc-je, ključ pa vsaka stranka brez težav dobi za šankom
|
|
|