BABY LOVE -> IZVRŠBA PREŽIVNE (27.5.2009 11:58:41)
|
Pozdravljene, v mesecu novembru sem vložila izvršbo za preživnino na pristojno sodišče. V mesecu marcu je moj bivši partner vložil ugovor na izvršbo pri čem pa njegov ugovor ni utemeljen, saj ni dvignil pošte, ki mu ga je poslalo sodišče. Na sodišču sem prejela informacijo, da sem pošto prevzela jaz, delodajalec in njegova banka, on pa je ni. Potem pa se sprašujem na podlagi česa je on dal ugovor, če pošte ni prevzel ?? Najbrž so mu povedali na firmi. Se pa sprašujem, če bo sodišče to upoštevalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Se pa dejansko sklicuje na to, da sodba ni pravnomočna, ker se je pritožil na višje sodišče, a si je sam kriv, ker ima tako "dobrega" odvetnika, da se ne pozanima nič na sodišču in ne ve, da je že 10 mesecev pravnomočna. Zanima me v bistvu kakšne izkušnje imate s tem. Kako dolgo ste čakale, da je izvršba bila rešena? Ker res več ne vem kaj naj storim, kličem vsakih 14 dni na sodišče, dajem urgenco in vedno mi je rečeno, da je spis pri sodniku. Sem ga pa tudi isti čas, ko sem vložila izvršbo prijavila na policijo in podala zoper njega kazensko ovadbo.
|
|
|
|