niki31 -> RE: krst-pogostitev (2.6.2009 14:03:37)
|
Najprej en lep pozdrav! Pri nas smo tudi imeli takšen primer kot keira1977, finesa med žlahto... Sam jst sem vseeno rezervirala prostor sicer je bila to koča ampak ob cesti tako, da je bolj zgledalo kot varjanta gostilne. Med znanci smo povprašali, če bi kdo pomagal skuhat kosilo za določeno št. ljudi (mi smo dobili poklicnega kuharja in kuhalo se je v koči), lahko bi vprašala kakšne sosede, če ste v dobrih odnosih ali kaj podobnega... V glavnem se je odvilo vse super, kosilo je bilo odlično, dodatki tudi in pecivo se je naročilo v pekarni in seveda torta tudi. Čeprav je bila polovica povabljencev finih in na začetku razočaranih, ker smo imeli žur narejen po domače so to pogostitev ravno finese najbolj pohvalile in dodale komentar, da so se poičutili kot v gostilni. Sicer pa je tako kot so ti že pred mano povedali tvoja odločitev kako in kje boš naredila pogostitev in ne se sekirat kaj si drugi mislijo saj je tvoj krst in zate najbolj pomemben dogodek. Samo predstavljaj si kaj bi bilo, če bi naredila vse tako, da bi drugim pasalo in ustrezalo, potem ne bi živela svoje življenje ampak njihovo. Keira moj nasvet je ta: krstiš svojega otroka potem so glavne tukaj tvoje želje in seveda zadnja odločitev je tvoja...ne obračaj se na druge in naredi tako, da bo tebi v vsem ustrezalo kaj pa veš morda bodo pa prav tej fini ljudje se najbolj zabavali. Ni vredno, da si beliš glavo s takimi problemi, ker verjetno tvoj del fine žlahte si ne bi belili glave zaradi tvojega osebnega mišljenja glede zabave, verjetno bi naredili tako kot bi njim pašalo in tako naredi tudi ti. Lp niki31 http://soncek31.mojforum.si/
|
|
|
|