|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "pena" kot jogi, "rolka" ...
19.5.2005 19:06:38   
miševi
Mene pa zanima nekaj. Naši punci delamo pograd. Tam, kjer bo spala, bomo kupili "ta prav jogi", za zgornji del pa še ne bi kupovala, ker bo prišel v uporabo šele čez ene 3-4 leta. Vseeno bi rada dala kaj gor.
Zanima me, če katera ve, kje se dobi oblečena pena velikosti in približne debeline kot jogi (90 x 200).Pa še koliko približno to stane.

Aja, pa še to. Na vozek bi montirala eno poličko ali rolko... za našo triletno punco, da bo z mano in :duda: šibala na sprehode. Pa me zanima, kje vse se to dobi. Vem, da imajo v baby centru, sam tam to baje stane okoli 14.000, kar se mi zdi preveč.

Hvala vsem!!!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.5.2005 20:05:05   
NinaŠ
Peno bi jaz naročila v kakem tapetništvu - sigurno imajo tako debelino, odrežejo jo po meri, oblečejo v blago pa tudi - mislim pa, da ni pretirano drago.

Za rolko pa žal ne vem kje jo dobiti najceneje, vsekakor pa jo dobiš v skoraj vsaki trgovini z otroško opremo - ob nakupu pa pazi, da se da vpeti na tvoj tip vozička in malo povprašaj po nosilnosti.

LP

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2005 21:52:31   
Gina
Pa sprobaj tisto rolko, jaz sem zadnjič slišala eno tako ropotat, kot bi se 5 kamionov mimo peljalo, pa ful majhna koleščka je imela, čisto nepraktično..

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2005 8:59:31   
lacoste7
Za na voziček se da montirat tudi Swiss Strolli Rider. To je kot prikolica, kjer otrok sedi, dejansko izgleda kot da bil otrok vozil kolo.

Film si lahko ogledaš na www.comfortbaby.com

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2005 9:03:26   
pravljica
rolko probi poiskat rabljeno...sem jih že večkrat zasledila

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2005 13:16:48   
kofetek2010
rolke imaš tudi v Toysu http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=919&details=1&PHPSESSID=ee30b8237444471ae4f396a0ad35ea47 v tiskanem katalogu je še ena cenejša (44,99€)

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2005 14:17:06   
bleva13
Peno v velikosti 90-200 debeline cc10 cm imajo v DIPOTI to je trgovina zraven RUTARJA v MARIBORU ,tam sem jo videla,stane pa cc 10.000 sit.:bravo:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?